*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Winter Reiser

Når folk refererer til sine ferier, de fleste av dem snakker om sine sommerferier. Ville det ikke være en fin avveksling å ta en ferie som en familie eller par i løpet av vinteren? Mens alle dine medarbeidere blending av misunnelse når du kommer tilbake fra en avslappende ferie, kan du smiler til deg selv å vite at deres ferier er måneder unna. Du kan melde deg på noe annet.

Hershey, Pennsylvania er et flott sted for en vinter ferie. Hvis du gjør dine planer i jula, sørg for å besøke Hershey Park, som er forvandlet til jul Candyland i løpet av ferien. Parken har over en million julelys på skjermen måneden før jul.

Jukkasjärvi, Sverige er kjent for sin Ice Hotel. Dette praktfulle skaperverket er bygget årlig med tonnevis av is og snø fra nærliggende Torne-elven. Ulike vinter ferie pakkene er tilgjengelig i og rundt denne lille landsbyen i Sverige. Sørg for å besøke Ishotellet berømte bar, Absolut Ice Bar, hvis du er 21 år eller eldre.

I USA, har New England en rekke praktfulle steder og alpinanlegg i hele seks staten regionen. To som kan høres kjent er White Mountain i New Hampshire, og et skianlegg i Maine kalt Sugarloaf USA.

For en morsom familie ferie med barna, gå til Great Wolf Lodge i Wisconsin Dells. Dette familie lodge har sin egen innendørs badeland! Du kan se barna nyter sommeraktiviteter innendørs, mens du liker å se snøen faller utenfor.

ligger i de vakre Laurentian-fjellene i Quebec, Canada er Mont Tremblant. Populariteten til denne ferie destinasjon er delvis på grunn av de mer enn 600 dekar av snowboard og ski eiendom for de som liker disse aktivitetene. Bare husk at den amerikanske dollaren er verdt mer i kanadiske dollar, slik at du faktisk vil få mer for pengene når du kjøper suvenirer.

En av de mest kjente vinter ferie destinasjoner i USA er Lake Tahoe. Grenser California og Nevada, og tilbyr Lake Tahoe noe for alle aldre. Gjennomsnitt over 360 inches av snøfall hvert år, bidrar til å gjøre de eksotiske feriesteder som finnes der i vinter wonderland fantasier.

Selvfølgelig Caribbeans gjøre en flott ferie destinasjon året rundt. En vinter cruise kan være akkurat den tingen for noen som bor i en region som har unseasonably harde vintre. Ville det ikke være fint å være misunnelse av alle dine kolleger når du kommer tilbake all garvet og uthvilt.

Uansett hvor du velger å gå for en velfortjent vinterferie, være trygg og ha en fantastiske høytiden. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.