*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Utsikt over Madhya Pradesh: Sonagiri

Sonagiri er et konglomerat av 84 Jain Temples bygget på en høyde. Dette stedet er en av de viktigste Jain pilegrims steder i India og sikkert fortjener å være det, med tanke på utrolig religiøse og fredelig atmosfære.

Sonagiri ligger 10 km fra Datia på Gwalior-Jhansi veien. Veien er i en prosess med renovering og vil snart være en flott 4-felts motorvei. Du kan også nå Sonagiri med jernbane. Du er nødt til å ta et passasjertog fra Gwalior eller Jhansi stasjon, eller ta en av de sesongmessige tog hvis du planlegger å besøke i julen.

Det sies at Jain kong Nanganang Kumar og hans gruppe helgener mediterte på denne bakken i svært lang tid, før de nådde sin frelse. De etterlot seg et par små templer og i den kommende, troende holdt gjør flere templer til tallet nådde 84.

tempel kompleks av Sonagiri er basert på en høyde. I bunnen av denne bakken er den lille byen Sonagiri, som hovedsakelig er befolket av mennesker catering til turister 'og pilegrims behov.


Å være en Jain Temple kompleks, du vil ikke være tillatt å ta noen lær tilbehør som sko, belter, lommebøker, mobiltelefoner deksler etc inne og så er det bedre å la de som er i bilen. Når du er inne, og du kan begynne å klatre bakken og som du gjør det, vil du få se mange av templene på vei selv.


Noen av disse templene er av måte, og slik at du er nødt til å gjøre noen vandre rundt hvis du ønsker å se dem alle. Alle templene er like i design og alle av dem er ren farget hvitt. Den eneste forskjellen mellom templene er størrelsen, som spenner fra så lite til 3-4 fot over til 15-20 fot.Når du kommer på toppen, vil du kunne få en panoramautsikt over alle templene. Scenen er veldig vakkert faktisk.Alle templene blir hvit i fargen ser ut som perler satt i brun-grønt teppe. Du kan sitte der en stund og nyte atmosfæren.


Det er mange templer å besøke, og dermed er det mye å gjøre i Sonagiri, for en nysgjerrig turist.
< p>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.