*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Harlech Castle, Wales, United Kingdom

En siste tur til Wales resulterte i flere turer til de mange slottene som finnes, én av dem var Harlech Castle. Selv nå i ruiner (vel det er syv hundre år gammel!), Er det et imponerende syn, beliggenhet, som det er, på toppen av en høyde med utsikt over havet. Og, forutsatt at været ikke er altfor fryktelig, det er mye å se og gjøre.

Plassering

Harlech Castle kan bli funnet i sentrum av Harlech byen, en liten kystby i Wales, ikke så langt unna Portmadog. Du kan ikke gå glipp av slottet - den skiller seg ut en mile - men forsiktig å se for veiskilt er nødvendig for å finne veien til inngangen. Selve byen er rettet opp for turister, i at det er nok av steder å spise og butikker som selger suvenirer - men det er lite i veien for andre butikker. Det er en liten lønn og vise parkeringsplass rett utenfor slottet, samt veikanten parkering i byen.

Inngang pris og åpningstider

Prisen er £ 3,60 for voksne, £ 3,20 for konsesjoner og £ 10,40 for to voksne og alle barn under 16 år, selv om svært unge barn vil få gratis. Hvis du er under 16 eller over 60 og bor i Wales, bør du være i stand til å få gratis, forutsatt at du spør!

Fra begynnelsen av april til slutten av oktober, er slottet åpent daglig fra 9am til 17:00. Mellom begynnelsen av november til slutten av mars, er det åpent fra 09:30 til 16:00 på hverdager og lørdag og fra kl 11 til 16:00 på søndager. Det er stengt over jul og igjen på første nyttårsdag.

Historie

Byggingen av Harlech Castle startet i 1283 av den engelske kong Edward I, som var ansvarlig for å bygge en rekke slott rettet på å beskytte den nye fyrstedømmet. Ved 1289, var det stort sett fullstendig, selv om det har blitt stadig tilsatt i løpet av årene. Mye senere, i 1647, Harlech Castle var de siste rojalistiske festningene å falle under borgerkrigen, hvoretter den ble nesten revet. Heldigvis var det ikke, og etter under mye konsolidering av murverk under første verdenskrig, ble det lagt til verdensarvliste utestående historiske bygninger.

Oppsett av slottet

Slottet er bascially firkantet i formen, med et tårn i hvert hjørne og en massiv vakthus på forsiden. Nesten bygget inn i fjellet, er det en god størrelse, tar noen tusen menn, hovedsakelig fra England, men med noen fra Wales, Irland og så langt unna som Frankrike. Det er en ytre og indre menighet - den ytre avdelingen er i stor grad ødelagt nå, og brukes hovedsakelig for synspunkter over havet; derimot, er

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.