*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Utsikt over Kumaon: Badrinath

Angi høyt oppe i Himalaya-fjellene i Kumaon, er den hellige byen Badrinath. Utsmykket med strålende naturlige skjønnhet, er dette religiøst sted en må-se for de engasjerte Hindu theist og både turister.


Badrinath ble etablert av Adi Shankaracharyra i niende århundre. Det ligger i chamoli av Uttarakhand. Som veien knyttet til dette stedet, blir gjort bredere og sikrere flere og flere turister velger å besøke dette stedet hvert år. Tempel Badrinath regnes som en av han 4 Dhams av hinduer og dermed er av enorm religiøs betydning. Som veien blir blokkert av snø og is i vintrene, er Badrinath åpnet er for turister i mai hvert år.


Populariteten til Badrinath er ikke bare av den moderne tid. Det har vært kjent som et hellig sted fra flere århundrer. Badrinath finner omtale i hellige skrifter som Bhagvata. Navnet Badrinath er avledet fra ordet "Badri 'som felles Hindi ordet er" ber ". Dette er en slags bær finnes i ulike regioner i India og trærne i dette bær finnes til stede i stort antall her. 'Nath "som er den andre delen av navnet betyr herre og dermed navnet kommer ut til å bety herre ber. Den viktigste tempel Badrinath er en Shiva tempel og her refererer Shiva stort sett som "Narayana".Som turist, vil du falle i kjærlighet med skjønnhet av sted. Snødekte fjell, freezingly kalde og turbulente elver, fosser, alt det grønne og religiøst fredelig atmosfære etterlate et varig inntrykk på minnet.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.