*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Visninger av Ladakh: Rafting i Zanskar

En tur til Ladakh er en one-of-a-kind opplevelse i seg selv. Blant de tingene gjør dette eventyret så unikt er rafting på Zanskar. Du kan flåte på mange elver over hele India, men når du flåten på Zanskar, er det ikke bare turbulensen av vannet som begeistrer sansene; det er også den fengslende skjønnhet av dalen som tar pusten fra deg. Det kan være ganger når du vil at flåten til å avta, slik at du kan se deg rundt og fest dine fråtseri øynene med utsikt som ingen andre.


Rafting er en kjent sport aktivitet i Leh. Du kan flåte på dette prakt brun farget elv, for noen få miles før det går over i den grønne vannet i Indus. Indus, som er mer rolig av de to, ikke er foretrukket av de fleste turister på grunn av mangel på turbulens i vannet. Den rafting tur kan bestilles på noen av reisebyrå butikker, selv bare et par minutter før den skal gjennomføres. Som alle andre rafting turer, har du en guide, en trener, en badevakt og alt utstyr levert av agenten.


Rafting starter rundt 10 km fra stedet der Zanskar går over i Indus . Du kan endre til rafting antrekk på stedet og deretter etter en kort treningsøkt, rafting starter.


Vanligvis et team av 2 båter og en livvakt, som er på sin kajakk , la startpunktet sammen.


Det er mange svinger og "mini" faller på den måten som kan være spennende for casual rafter. Men dette er ikke en farlig rafting rute i det hele tatt, og det er bra for førstegangsreisende.Høydepunktet på denne turen, som jeg nevnte tidligere, er det fantastisk natur som er best nytes fra båten. Mot slutten av rafting tur, blir elva veldig stille og dermed kan du bare tilbake og nyte utsikten. Tall indiske turister tar slike rafting turer er vanligvis meget mindre.

På slutten av turen, vil du nå en liten leir Ladakh turisme avdeling der du kan endre tilbake og har også et måltid eller ta resten . Den beste tiden for rafting er tidlig morgen. Selv om det er kaldt på den tiden, men morgenlyset gjør det mye morsommere. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.