*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Visninger av Ladakh: Leh Palace

Leh pleide å være hovedstaden i kongeriket Ladakh. Denne byen ligger i en dal med en gjennomsnittlig høyde på 12000 fot. I sentrum av denne byen, står den store og ruvende, men gamle palasset til Leh. Dette palasset var en gang hjemmet til kong Sengge Namgyal, hvis familie regler Ladakh på den tiden, da dette palasset ble bygget.

Sjekk ut de beste satser på hotell, fly, Taxi og andre reise nødvendigheter på Yatra. com

Leh palasset har utsikt over hele Leh byen og resten av dalen. Det ligger i sentrum av den viktigste byen, på toppen av en ås. Det er 9 etasjer høyt og veggene er tykke og sterke, å motstå ikke bare vinden, men også ekstremt kaldt vær under vintrene.

dynasti av Namgyals ble styrtet av de Dogras i midten av det 19. århundre og fra da; palasset er ikke brukt som kongebolig. I dag er palasset i ruiner, spesielt fra innsiden, med mange av veggene sprakk og ødelagt på steder. Interiøret av palasset består av rom, som kan ha vært prydet med kongelige, men er nå tom. Alle veggene er dekket med blanding av Yak Dung og gjørme. Den arkeologiske undersøkelse av India jobber med vedlikehold av palasset, men på grunn av klimaet og delikat tilstand av palasset, er treg arbeid.

Noen av rommene har imidlertid noen historiske minner som kongelige eiendeler, bøker, gjenstander, Religiøse materialer og motiver. Det indre rom som fortsatt er mye opprettholdes kan sees i 180-grader Panorama nedenfor.

Utsikten fra taket av palasset er veldig fortryllende. Man kan se hele dalen, snødekte fjell og elven Indus. Leh palasset er faktisk noe for å unngå å gå glipp av hvis du reiser til Ladakh.

Sjekk ut de beste prisene for hoteller, vertshus, Taxi og andre reise nødvendigheter på Yatra.com

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.