*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Er du redd for slanger?

Kattangulathur er en liten landsby på GST Road (motorveien som forbinder Chennai og Trichy) ligger i nærheten Neyveli (utkanten av Chennai). Landsbyen har en liten, men gammel ukjent tempel som heter Kalatheeswarar tempel. Dette tempelet er ansett som tilsvarer Kalahasti tempel og troen er at det kan kurere problemer forårsaket på grunn av slange (Sarpa dosham).

Den beste måten å nå dette stedet er enten med taxi eller på din egen bil . Det andre alternativet er lokaltoget. Landsbyen ligger i en avstand på rundt 40 km fra Chennai. Når du skriver inn i Kattangulathur landsbyen fra GST Road, kan du komme til templet innen 300 meter i et kjørefelt.

Kalatheeswar (Lord Shiva) er den viktigste guddom av tempelet. Gudinnen er Gnanambikai. Det er avguder av andre guder og gudinner som Ganesha, Subramanya med Valli og Devasena, Bhairav, Vishnu, Durga, Chandikeshwara, Brahma, Dakshinamurthy, og andre. Høydepunktet av tempelet er det ikke har navagraha (ni planeter - Surya (sol), Chandra (måne), Angarak, Buddh, Guru, Sukra, Sani (Saturn), Raghu og Kethu). I stedet har det to avguder Raghu og Kethu alene (for de som ikke vet, Raghu og Kethu er to planeter blant navagraha).

Du bør være heldig å finne dette tempelet åpen. Tempel forblir stengt nesten for hele dagen som knapt noen besøker dette tempelet

Happy reiser

Hvis du vil vite mer om Chennai og mange reisemål over hele verden, kan du gå til http:.. //indiancolumbus.blogspot.com

Nettstedet tilbyr mye informasjon om gamle og sjeldne templer i India, som er arkitektonisk fantastisk. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.