*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Varkala strand: ro og skjønnhet forenes her

Varkala på sørvestkysten av India er hvor du kan føle stillheten i din sjel og kropp. En rolig strand ned i Guds eget land Kerala, er Varkala virkelig hypnotiserende med sin ro og skjønnhet.

De aller strekningen av sølv sand er virkelig fortryllende å se på. Bare legge seg ned på sanden og nyte den kjølige brisen som kysser deg. Ser solen kommer ut fra horisonten eller se den gå dypt ned i vannet er virkelig vakker. Rødhet i skumring og daggry er så spennende, som bringer ukjent ro til sjelen.

Langt borte fra den travle byen folkemengder, du kan frigjøre alle spenninger i sanden i Varkala. Den største skjønnhet Varkala strand er dens ro.

Du kan også ha et bad i Mineral fjærer her, som har mange medisinske verdier. Det er ganske annerledes opplevelse her.

Også kjent som Papanasam, er sølv sand kjent for å vaske bort sine synder hvis man tar et bad her. Et bad i Varkala farvann er tenkt å være helhetlig.

Janardhana Swamy Temple, som er omtrent 200 år gammel, er også en del av attraksjonen, som du ikke kan gå glipp av.

Varkala strender er også kjent for sine steinete klipper og kokos grooves. Fra kanten av klippene, kan du ha et fugleperspektiv over havet langt unna, og også se den strålende solen går ned i horisonten.

Svømming er virkelig en morsom her, men man må være forsiktig med string bølger. Dykking, para seiling, strandvolleyball og vindsurfing er andre ting som du kan gå for

Nå Varkala

Air:.. Nærmeste flyplass er Thiruvananthapuram International Airport, ca 46 km fra her

Jernbaner: Varkala jernbanestasjonen gode forbindelser med alle de store byene

Road:.. vel koblet Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.