*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Chester en engelsk by med et snev av Roman.

Chester.

Chester en liten by i England ble grunnlagt av romerne i år 79 e.Kr. det romerske navnet som de ga Chester var Diva Victrix. Det er et sted valgt av romerne for sin enkle forsvar mot den walisiske som fulgte invadere England det ble også valgt for sin enkle invadere Wales som sin bare tre miles fra grensen til Wales.

Jeg elsker denne byen med all sin historie, kan du hvis du vil gå veggene i denne byen vil det ta deg to timer på en rask spasertur, det som også er en av de beste handlegatene i England Elizabethan bygninger gater som huser butikker av alle slag. Det som en følelse på alle tider av en by seg vel med seg selv.

Det har også en elv, begynner elven Dee sitt liv i de walisiske fjellene som du kan se i det fjerne som du går veggene. Det kjører siste walisisk innsjøer til den bukter seg gjennom Chester, kan du leie robåter, eller du kan cruise nedover Dee se store hus på den ene siden av elven og på den andre de grønne klapp felt av Cheshire. En to timers elvecruise tar deg fra Chester til Iron Bridge passerer gjennom begrunnelse av hertugen av Westminster. Du vil se hvor den romerske hæren krysset elven Dee for å begynne å bygge de største romerske militærkaserne i England, vil du se henrettelsen bakken der de brente kjettere. Til dag om Chester er en mer fredelig sted, walisisk fortsatt invadere i hopetall, men bare for å handle og for å beundre de romerske byggverk som Chester fremdeles innehar.

er lett Chester å komme til bare noen få miles fra M6-motorveien og bare noen få miles fra den walisiske grensen, det er nok av parkeringsplasser, og shopping er en hyggelig handel, shopping i mange av de gamle bygningene godt unna trafikkerte veier.

har Chester en katedral som stammer fra det 13. århundre, og du kan tilbringe noen timer å utforske denne vakre engelsk Cathedral. Chester er også hjemmet til en av Englands rase kurs Planlegg ditt besøk akkurat i sommermånedene, og du kan oppleve engelsk hesteveddeløp, holder de møter i løpet av dagen, og også om natten.

Bo på noen av de beste hoteller i England i sentrum av byen kan du bo på hotell som ble bygget for lenge, lenge siden. Med det herlig gammeldags sjarm et opphold er en fantastisk opplevelse, har Chester også noen veldig gode bed and breakfast etablissementer som aksepteres de som foretrekker den slags overnatting.

I mange av gatene vil du finne mange Roman gjenstander, er det største amfiteateret selv om mindre enn

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.