*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

London av foot

Jeg hørte to diametralt motsatte oppfatninger om London. Den første beskriver London som en stor by som interesserer deg fra det øyeblikket. Den andre høres ut som dette: det gjør ikke verdt; det er en uvennlig og kald by.

Jeg har prøvd ikke å vurdere noen av de to preferanser og det synes at jeg har gjort en riktig beslutning, som jeg oppdaget London gjennom mitt sinn og sjel. Men jeg kan ikke si det samme om England

London er ikke en målestokk i det hele tatt når det gjelder resten av landet.; det er en hybrid, en blanding av fantastiske nasjoner av alle slag, fra alle slags farger, ulike kulturer, og en slik gravid amalgam at det blir en del av London.

Du kan knapt finne en ektefødt Londoner på gaten, så hvis du har tenkt å oppdage den "britisk ånd", er London ikke det beste stedet å gjøre det. Vi ankom sent på kvelden i hovedstaden i England, etter en lang vei fra Luton flyplass, og det første som brakte meg ned til jorden etter en ganske behagelig flytur, var en sterk flavored te med honning.

Excepting te, som lett kan tilberedes hjemme, ble jeg overrasket over deres t-banen som først virket for meg veldig komplisert og vanskelig å forstå for utenforstående, men som etter den første opplevelsen, avslørte umiddelbart dets mysterier. Du fikk ikke lov til å gå seg vill, selv om retningen av de 11 linjene i forskjellige farger var litt forvirrende. Jeg har oppdaget London til fots, uten guide, uten å ha noen ide om den endelige destinasjonen, har bare et gammelt kart.

Det er den beste måten å føle hva du skal føle, for se hva du har å se, å assimilere alt du trenger, jeg anbefaler ikke den berømte tur med London buss før du besøker en gang de stedene du allerede har sett: Buckingham Palace, Trafalgar Square, Covent Garden, British Museum, London Eye og så på ...

er en disharmonisk notat i dette landskapet av arkitekturer laget av Canary Worf, et nytt nabolag, en slags forretningssenter med de høyeste bygningene i London, et prosjekt som tilhører en jøde rumensk, George Iacobescu. Det er et glimrende sted for modernismen på et syn dominert av klassisisme, en oase av glass og stål mellom dronningens bygninger.

Min reise var rolig, varm fylt, ganske dyrt, (mitt budsjett ble alvorlig rammet), full av kvinner i thongs og støvler, puber, kafeer, Thames, sjokolade brioche, detaljer som er opprettet i mitt sinn et bilde av London, som er vanskelig å glemme. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.