*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

La Jolla i San Diego: En glitrende juvelen San Diego

La Jolla i San Diego En glitrende juvelen San Diego

La Jolla-området er et bilde perfekt postkort med flere strender langs mer enn syv miles fra kysten mot en rekke bølgende åser kjent som Mount Soledad.

Å være en del av San Diego, er La Jolla bare 15 minutter fra sentrum distrikt. Sammen med vakker natur, byr området også mange fine restauranter, kunstgallerier, hoteller og feriesteder, og mange andre attraksjoner som Scripps Institution of Oceanography. Den Birch akvarium er også en del av La Jolla, noe som gir deg muligheten til å gå inn i spennende verden av haier, stue korallrev, og mange andre undersjøiske utstillinger. Dette akvariet viser mysterier havet og hva som faktisk bor der. Fjæra av La Jolla består av steinete nes adskilt med uberørte viker og sandstrender. Langs hele stranden, kan du finne mange forskjellige hoteller og feriesteder, designet for å gjøre oppholdet litt bedre. The North Pacific Beach strekker seg til La Jolla, reiser fra Crystal Pier i Pacific Beach. Hvis du reiser nord for dette området, vil du finne deg selv på strendene i La Jolla. Ved å gå til sørenden av La Jolla fjæra, finner du Windandsea Beach.

Windandsea Beach har lenge hatt et rykte for surfere paradis, selv om de bratte strender og klipper kan være svært farlig hvis du ikke er 't klar over dem. Nær sentrum av La Jolla, er det et område som heter Casa, som pleide å være et barnebasseng. Nå dager, har området blitt tatt over av sel og sjøløver. Selv om barn ikke kan svømme her lenger, det er et flott tidsfordriv å ligge på stranden og se dem spille. Reiser langs La Jolla fjæra, finner du fjøre. Disse bassengene er flotte å se på, selv om du ikke må ta dem. Du bør besøke under lavvann og sørg for å bruke gummi såler, som de kan bli ganske glatt. Det vik i La Jolla er veldig vakker, selv om en av de mindre strendene i San Diego. På hver side av viken, er det sandstein klipper. Dette bidrar til å legge en isolert føler til vik. Gjennom La Jolla, er Shores Beach den bredeste og lengste stranden. Hvis du ser ut til avstanden på stranden, kan du se Scripps Pier.

Også på stranden, det er nybegynner scuba klasser arrangeres i løpet av sommermånedene. Med masse å tilby deg og din familie, strendene i La Jolla er blant de beste i San Diego. Det er masse å gjøre og se her, med servering og svømming. For et flott besøk på stranden, synes La Jolla å forenkle det beste av livet i California.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.