*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Palacios, Texas, & amp; quot; The City by the Sea & amp; quot;.

Palacios, Texas ligger på State Highway 35 halvveis mellom Houston og Corpus Christi. Det handler om en to og en halv times kjøretur fra Austin. Palacios er en liten by i underkant av 6000. Den er kjent for sitt store mangfold av fugleliv. Det har vært konsekvent rapportert at Palacios har flere fuglearter enn noe annet sted i USA. 19. desember 2005 det rapportert at en rekord 250 forskjellige arter ble observert. Palacios er et fantastisk reisemål hvis du elsker fugletitting. Kolibrier er på av de artene som kommer hvert år i Palacios. Disse små, fargerike fugler er morsomme å se på.

Fugler er ikke det eneste som tiltrekker seg besøkende til denne lille "byen ved havet." Palacios hentet navnet sitt fra en legende av en spansk skip som var skipet havarerte utenfor den nærliggende kysten. Seilere fra skipet så en luftspeiling av tre palasser, og svømte mot dem. Palassene forsvant, men navnet fast.

Shrimping er en annen populær ting i Palacios. Det er mange rekebåter langs bukten i Palacios bringe inn fersk reker daglig. Besøkende kan kjøpe omtrent alle størrelser reker de ønsker. I 2007 Palacios shrimpers landet mer enn 6 millioner tonn reker.

Tres Palacios Bay ble kåret til beste seiler bay i Texas, og det er ikke rart. Den store bukten tilbyr seilere et bredt og vakkert sted å seile og ta litt vind og surfe.

Palacios har også en paviljong som tilbyr en spektakulær utsikt over soloppgang og solnedgang over vannet i Tres Palacios Bay. Det er også en demningen gangvei langs Bay Shore som lar besøkende til å spasere og nyte naturen eller besøke tilstøtende fiske pirene og prøve fiskelykken. Det er også et strandområde for bade og sole seg å nyte.

Palacios har mange ferieboliger for utleie samt flere bed and breakfast og hoteller og RV parker. Det er alltid et sted å bo i Palacios. Besøkende kan velge mellom enkle feriehjem med ett eller to soverom eller Serendipity Bay House ligger på Bay på Serendipity Resort. Mange av feriehjem eller seng og frokost har begrensninger på hvor mange som kan bo, og hvis de er dyrevennlig. Vær sikker på å undersøke hvor du planlegger å bo før du gjør reservasjoner.

Palacios har også flere museer å besøke også, inkludert "City by the Sea Museum." Den har informasjon om La Salle forliset og hvordan denne utgravningen i 1995 var en av de viktigste skipsvrak gang oppdaget i Nord-Amerika.

Hvis du og din familie elsker å besøke kysten og stranden, men hater å kjøre

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.