*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Utforske Wonders of the Maya Route

Strekker seg fra sørlige Mexico til Belize og Guatemala, er Maya Route en region hvor du kan skalere jungel-flettet templer av dagen, så kle deg for en glitrende kveld på byen i badebyer eller sjarmerende byer. I dette landet en gang styrt av maya konger, kan du følge den tropiske sti gjennom regnskogen der hvor aper svinge gjennom den grønne kalesjen og orkideer blomstre nær farge gjennomvåt fugler og sommerfugler. Her kan du selv følge regnbuen under bølgene til noen av Carribean mest pulserende korallrev, bare en skvett offshore fra Mexicos Yucatan-halvøya og Belize rikholdige Cays.

Når du er klar for en pause fra Maya Verdens naturlige og gamle attraksjonene, kan du slappe av og beundre det turkise havet som du koser deg på en hvit sandstrand. Eller kanskje du foretrekker å lytte til et dyreliv serenade fra halmtak bungalow på kanten av regnskogen. Ta deg tid til å nyte jungelen fossefall. Det store utvalget av overnattingssteder i regionen gjør det enkelt å kombinere eventyr med fasiliteter for avslapping eller romantikk. Hoteller, feriesteder, private villaer og koselige hytter er perfekt plassert for enkel tilgang til de gamle mysterier Maya.

Så ta på safari hatter, solkrem og gode sko for et eventyr blant noen av verdens mest fortryllende arkitektoniske skatter, natur og dyreliv. Ikke glem badedrakter: I tillegg til hvit sand så myk som baby pulver, kan det hende at Maya sti fører deg til tumbling kaskader med bassenger bare laget for en dukkert, blå laguner aswirl med blinket fisk, eller en ferskvann cenote (uttales "si -INGEN-tay ") i skogen - et naturlig svømming hull. Faktisk på Maya Route, vil du sannsynligvis oppdage at flyet ut har aldri vært ganske så romantisk, spesielt hvis du tar litt Xtabentum sammen med odyssey. Uttales "shaBENToom," denne lokale likør sies å være et afrodisiakum sendt av Maya gudene!

langs den karibiske kysten av Mexicos Yucatan-halvøya, Cancun og øya Cosumel er favoritt baser for touring Maya ruiner. Du kan også bo langs kysten sør for Cancun og besøke historiefylte byer som Merida, Campeche, Chetumal og Villahermosa. I Belize, kan du blande noen dager med Ocean moro på Ambergris Caye eller andre øyer med et opphold på fastlandet for dagsturer til steder i jungelen. Den antikke byen Tikal i Guatemala, er vanligvis besøkt på utflukter fra Cancun eller Belize; du finner deluxe overnattingsmuligheter i nærheten Tikal ved bredden av innsjøen Peten Itza.

Hvis du har en uke eller m

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.