*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Imponerende Unike Caves: Populære Tourist Destinations

Denne våren og sommeren, la oss reise rundt i verden igjen og la oss utforske sammen forskjellig type (populær) av grotter fra hele verden

Ni forskjellige typer grotter er. presenteres på denne artikkelen; aragonitt hule, gips cave, sjø hule, undersjøisk hule, karst hule, kalksteinsgrotte, kulturell hule, lava tube hule og isgrotte.

1. Aillwee Cave: Karst Cave


Image Source

Har du sett en foss i en hule? Aillwee Cave er en av de mange tusener av gamle huler under Karst-landskapet i Burren i nordvest Land Clare, Irland. Navnet Aillwee er avledet fra det irske Aill Bhuí som betyr gul klippe. Komplekset består av over en kilometer fra passasjer som fører inn i hjertet av fjellet. Dens funksjoner inkluderer en underjordisk elv og en foss samt noen store dryppsteiner.


Image Source

2. Jeita Grotto: karstic Limestone Cave


Image Source

Denne skulpturen heter "The Guardian of Time" ligger utenfor Jeita Grotto

Denne spektakulære. hule kalt Jeita Grotto er en forbindelse av sammenkoblede karstic kalksteinsgrotter i Libanon ligger 20 kilometer (12 miles) nord for Beirut i Valley of Nahr al-Kalb (Dog River). Denne grotten komplekset består av to huler, øvre gallerier og en lavere hule der en underjordisk elv renner.

Nedre Cave


Image Source

Den nedre galleri som har en samlet lengde på 6200 meter (20.000 fot) ligger 60 meter (200 fot) under den øvre galleriet. Det er krysset av en glatt undersjøisk elv og innsjø {den "Dark Lake").

Øvre hule


Image Source

Jeita øvre Grotten har en samlet lengde på 2.130 meter (7.000 fot), hvorav bare 750 meter (2500 fot) er tilgjengelige for besøkende via et spesielt tenkt gangvei; tilgang til resten av hulen var begrenset for å hindre miljøskade som kan oppstå på grunn av de flokker turistene. Den øvre hulen inneholder en stor konsentrasjon av en rekke av krystalliserte formasjoner som stalaktitter, stalagmitter, søyler, sopp, dammer, gardiner og draperier. Den lengste Dryppsteinene i verden ligger i Jeita White Chamber; den måler 8,2 meter (27 fot) lange. De øvre hulehus verdens største dryppsteins og er laget av en rekke kamre hvorav det største har en maksimal høyde på 120 meter (390 fot)

3.. Grotta Gigante: Karst Cave


Image Source

Grotta Gigante eller Giant Cave i engelsk er en gigantisk hule på den italienske siden

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.