*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Gratis inngang til Barcelona museer? Yes Please!

Med et slikt vell av historiske og kulturelle severdigheter på tilbudet, er det vanskelig å vite hva du skal se og i hvilken rekkefølge når du besøker den katalanske hovedstaden Barcelona. Byen kan skilte med 9 UNESCOs verdensarvliste, og som en gammel romersk Citadel (kjent som "Barcino"), tid kan lett bli brukt vandrende gatene i det gotiske kvarteret, stopper på sporadiske tapasbar til å prøve noen av de fantastiske iberiske retter på tilbudet. Men noen av de oversett attraksjonene er de mange museene Barcelona har å tilby, og jeg er i ferd med å gjøre planleggingen av turen litt lettere, med en liste over gratis innganger til noen av byens mest populære museer.

På den første lørdagen i hver måned, to utmerkede museer åpne sine dører for publikum gratis. Først er Maritime Museum, som ligger på bunnen av Las Ramblas, på Avinguda Drassanes. Dette museet er faktisk en del av de gamle bymurene, og var opprinnelig de havneområder (katalansk for verftene er Drassanes) og er en stor plass, bolig noen interessante modeller og mock ups av hvordan livet var i løpet av de fungerende årene av verftene, og også fungerer som en utstillingsplass med en vanligvis off-topic show, for eksempel Bodies utstilling eller til og med en Tin Tin show!

Den andre museum åpent for gratis hvis du ønsker å ofre din lørdag shopping på første lørdag i måneden er det historiske museet i Barcelona, ​​som ligger i det gotiske kvarteret på King Plassen (Pla del Rei). Denne fascinerende museum består av underjordiske kamre og korridorer, som alle var de virkelige romerske veiene og smugene i hundrevis av år siden. Det er et fantastisk sted å besøke, spesielt på en lørdag, med kjas og mas en travel helg over deg mens du utforsker de uhyggelig stille ruiner under.

Søndag er ikke unntak for en gratis pass til noen museer, og hvis du tilfeldigvis være å utforske den botaniske hagene i høyden Montjuic, og deretter ta en spasertur ned mot Plaça Espanya og underveis finner du etnologisk museum på Paseo i Santa Madrona. Dette er en overraskende god museum med en masse utvalg av etniske stykker fra kulturer over hele verden i luftige glassarealer.

Flytting på tvers av byen inn i El Borne nabolaget, og spesielt Carrer Montcada, finner vi gratis inngang til Byens hyllest til Malagan kunstneren Pablo Picasso. Picasso-museet lagrer noen av artistene tidlig jobbe mens han bodde og studerte i Barcelona, ​​samt skulpturer, malerier og andre rariteter. I samme gate

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.