*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Gaudi Focus - Casa Mila i Barcelona

Passeig de Gracia i Barcelona er en tre-linjer avenue i sentrum av Barcelona, ​​og trolig den mest eksklusive adresse i byen, med noen fantastiske restauranter, eksklusive butikker og noen av de mest berømte arkitektoniske mesterverk i byen. Casa Mila, i nummer 92 er intet unntak, og er en av to bygninger på den berømte katalanske avenue å ha blitt skjenket UNESCO World Heritage status, sammen med nærliggende Casa Batlló -. Bare noen kvartaler unna, og også designet av Gaudi selv

I en alder av Moderism i Barcelona så de rike industri konkurrere om de største og beste bygning i sentrum av Barcelona. Casa Batlló, Palau Güell og Casa Mila er imponerende eksempler på denne bevegelsen, men det er noe litt mer spesielt om Casa Mila.

Gaudi var en stor fan av naturlige former, og representasjoner av naturen kan sees i alt av hans verker - bruker vanligvis stive materialer som marmor stein og smijern å skape myke linjer, repetisjoner av vann og natur, og det er faktisk denne funksjonen som setter Casa Mila bortsett fra resten av sine naboer. Bortsett fra det faktum at den ligger på et hjørne, er Casa Mila en bygning blottet for rette linjer eller rette vinkler! Bygningen ble bygget helt ut av sandfarget stein, og lokalbefolkningen på den tiden av sin konstruksjon spottet dette spillet til Gaudi, nicknaming Casa Mila "La Perdera" eller "steinbruddet".

Gaudis far var en jernvare, og nesten alle av hans verker har betydelig bruk av jern med La Pedrera er intet unntak. Balkongene av bygningen har blitt støpt i jern, og de viftet kurver av bygningen sammen med jern balkonger låne visjonen av tang strødd langs kysten.

I dag er Casa Mila en bygning består av private leiligheter, og er et sentralt kontor for banken Caixa Catalunya. Imidlertid kan publikum besøke bygningen og dens vel verdt å legge dette inn i din reiserute. Besøket består av tre hovedområder. Den nest siste etasje av bygningen har blitt restaurert som en periode 19th Century leilighet som viser av Gaudis innovativ bruk av naturlig lys gjennom terrasse brønner i bygningen. Denne etasjen er også brukt i sommer for strykekvartetter, og andre klassiske musikalske hendelser, som ikke overraskende selger ut svært raskt.

loftet i leiligheten er et museum med plantegninger og audiovisuelt informasjon om Gaudis hovedprosjekter , inkludert originale skisser av La Pedrera fasade som ser ut som om de ble trukket med en lilla fargestift! Det er noen skalamodeller med r

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.