*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

The Lakes District: Er det ekte

Jeg hadde vært på reise rundt om i Storbritannia (UK) for et par uker når jeg begynte å lure på om noe var spesielt. Denne holdningen var ikke positivt, og jeg visste det, men på den tiden en del av meg kunne ikke hjelpe følelsen skuffelse på hva kan bare beskrives som matt og livløst. Dette var ikke helt sant som naturen rundt meg var alltid vakker, men likevel var det en likhet med det som gjorde det forutsigbare.

Jeg husker jeg reiser til Lakes District i England som jeg hadde lest om i Jane Austins 'Stolthet og fordom'. Jeg begynte å håpe, i stedet for å tro, at endelig skulle jeg gå et sted som ville fange min oppmerksomhet og fantasi, med langtids minner. Da jeg kom ble jeg mesmorised av det jeg så. Jeg kunne ikke tro meg øyne. Det var nesten som om jeg hadde gått inn i et magisk sted hvor få mennesker kunne gå. The Lake glitret som solen skinte ned på den og alle blomstene løftet sine kronblad med glede og lykke over å se en slik skjønnhet før dem. Husene og butikkene så ut som noe ut av et barns eventyr. Butikkene solgte alt fra bøker, smykker og suvenirer til turister. Like fascinerende som de var, det var ikke butikkene som interesserte meg, var det selve innsjøen og den naturlige surroundingsthat tok pusten fra meg. Alt så så fredelig som om ingenting noen gang kunne eller ville skade den.

Det var virkelig og som ble alt for tydelig som jeg gikk til Youth Hostel der jeg bodde for de neste to eller tre netter. Den inneholdt alle moderne fasiliteter som ble betraktet som standard av hoteller, moteller og vandrerhjem, over hele verden. Når det var på tide å forlate Lakes District Jeg følte meg trist at jeg ville bli revet fra et magisk sted. Jeg lovte da, som jeg gjør nå, at jeg ville gå tilbake til området og fornye min kjærlighet med (det jeg kaller) min magisk sted.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.