*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Ferie i Rodanthe North Carolina

Det er bare noen få hundre hus i landsbyen så leier er på en premie. Du vil bli belønnet med en fantastisk ferie hvis du besøker imidlertid.

Se solen gå ned i havet.

Rodanthe er en av de få stedene på østkysten der du kan se solen satt i sjøen-eller Albemarle Sound å være konkret.

Så langt øst som Outer Banks gå.

Rodanthe er det østligste punktet på Outer Banks. Så, hvis du ønsker å se solen stige bare litt før resten av Eastern Seaboard Rodanthe er der du ønsker å gå.

Det er mange eiendomsselskaper for å hjelpe.

En som kommer til hjernen er Midgett Realty. De Midgetts er en gammel Outer Banks fiske familien. Opprinnelig stammer fra skipbrudne overlevende fra "The Grave Yard of the Atlantic" som Cape Hatteras og Outer Banks kalles.

Se opp i september og oktober.

Dette er orkan tid. Bortsett fra en liten bit i Florida uten brikke i USA ser orkaner oftere. Dette er en av grunnene til at Rodanthe er et mekka for East Coast surfere.

Respekter byen.

Mange folk ned på Rodanthe i sommer, og har ingen anelse om hardfør sjeler som gjorde dette er deres hjem lenge før New Jerseyites i Suburbans dukket opp. Rodanthe er en av de siste restene av East Coast havet frontierism. Respekter at arven. Ikke kast søppel på stranden, og prøve å holde den irriterende Yankee aksenter til et minimum.

Fiskere kommer først (lokale fiskere.)
Så surfere. Deretter turister. Respekter dette rang, og du bør ha en god ferie.

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.