*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Slik besøke Rockefeller Center i New York City

En av New Yorks mest kjente destinasjonene er Rockefeller Center i Midtown Manhattan. Det er mye å se og gjøre året rundt så å besøke er vel verdt turen. Denne artikkelen vil hjelpe deg å oppdage alle de store tingene å gjøre når du kommer dit, slik at du kan få mest mulig ut av ditt besøk. Fra skyskraper utsikt til bak scenen turer til møte kjendiser, vil du ikke angre på å lage "30 Rock" en stopp på din neste New York ferie.

er veldig lett Rockefeller Center for å få til i hjertet av Manhattan , mellom 48th og 50th Streets og Avenue of the Americas. Det er et stort kompleks med flere bygninger som dekker et par kvartaler. Enhver drosjesjåfør vil vite hvor du skal ta deg hvis du sier "ta meg til Rockefeller Plaza".

Du kan starte eventyret ved å ta NBC Studio Tour. Inngangen for turen er på 49th street mellom 5th og 6th Avenue. NBC Universal butikken er her slik at du kan kjøpe noen suvenirer. Turer går hvert 30. minutt fra butikken mandag til torsdag fra 08:30 til 04:30 og koster under $ 20 per person og tar litt over en time å fullføre. Fredager og lørdager turen går hvert 15. minutt 09:30 til 05:30. Søndager også går hvert 15. minutt, men timene er 09:30 til 16:30. Turen tar deg til Sharp Historie Teater som har et stort filmlerret og forteller deg om historien til NBC. Avhengig av tilgjengelighet, vil du da få til å besøke noen av NBC studios hvor noen av dine favorittprogrammer er filmet som Saturday Night Live, Late Night with Conan O'Brien, The Today Show, Dateline NBC eller NBC Nightly News. Et stort pluss er at du aldri vet hvilke av dine favoritt-TV-personligheter turen kan kjøre inn, så har det kameraet klart!

Nå som du har fullført Studio Tour, leder for skyene og ta en tur opp til toppen av fjellet! Inngangen er på 50th Street, ett kvartal over fra butikken på observasjonsdekket er 70 etasjer høyt og har flott utsikt over Manhattan. Du kan også velge å ha ditt bilde tatt på toppen for et flott minnesmerke. The Top of the Rock turene går hver dag 08:00 til 11:00.

Neste du kan besøke den verdensberømte Radio City Music Hall. I tillegg til alle de flotte show du kan se det, kan du ta en tur backstage og selv møte Rockettes. Turene avgang hver dag 11:00 til 03:00.

Hvis du er interessert i historien til Rockefeller Center, kan du ta Rockefeller Center Tour. Du kan velge å ha en guidet tur eller en guidet tur med hodetelefoner fortællende måte. Du vil lære om John Rockefeller og hvordan Center ble p

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.