*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> destinations

Hvordan få mest mulig ut av din tid når du besøker Cincinnati, Ohio


Kongens Island er Midtvesten største temapark fullpakket med mer enn 80 karuseller og attraksjoner, inkludert en 30-acre badeland. Den verdensberømte Cincinnati Zoo & Botanical Garden ble rangert # 1 attraksjon i Cincinnati, og en av de fem beste dyreparker i landet. Ikke gå glipp av det!

Fotball og håndball kan bidra til sommeren og høsten reiser. En annen stor attraksjon i Cincinnati er National Underground Railroad Freedom Center. Det står som landets nyeste monument til frihet. The Freedom Center kurvet arkitektur gjenspeiler den svingete elven og ofte skiftende veien til frihet.

Krohn vinterhagen er en fantastisk attraksjon å se når de besøker Cincinnati.The Krohn er et nasjonalt anerkjent utstillingsvindu for mer enn 3500 plantearter fra hele verden. En av de mest fascinerende og underholdende arrangementer avholdes ved konservatoriet er den årlige Butterfly Show. Tusenvis av sommerfugler er sluppet å fly fritt innenfor Conservatory, og legger til enda en flamme av farge til en allerede sjarmerende displayet.

Bicentennial Commons /Sawyer punktet er et vakkert sted å besøke og henge ut hele dagen. Bicentennial Commons tilbyr de beste offentlige fritidsaktiviteter i byen med en paviljong som er vert gratis sommerkonserter. Den tilstøtende Yeatman Cove er der Cincinnati første bosettere gikk i land i 1788; sin Serpentine Wall, som faktisk er en rekke tiltak som fungerer som en flom vegg, er et lokalt landemerke.

Toyota /WEBN fyrverkeri er en feiring noen ville elske å se. Hvert år arrangementet blir større, Fjorårets deltakelse var mer enn 400.000. Det hele startet da en respektløs rockestasjonen ønsket å kaste en fest for seg selv i 1977.Tens av tusenvis av mennesker møtte opp det første året. Det er anerkjent som den tetteste skjerm med 7500 skjell på totalt 50.000 pounds går av i 30 minutter til den synkroniserte soundtrack. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.