*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> europe

Europa Travel - Europa Vacations- Discovering Valencia -Spain

ferier Valencia: -

Valencia en blant de største byene i Spania ligger på kysten av Meditarenian havet. Byen med en befolkning på 739 412 med en høyde på 13 meter over havet er et ideelt reisemål for strand og sportselskere sikret månedlig gjennomsnitt temparature av denne byen varierer fra 15 i januar til 28 i juli med en luftfuktighet på 68%.

Selv om den viktigste attraksjonen i valencia er strendene sine landskaper er også en fest for øynene på de besøkende. Å være den tredje største byen i sapin Valencia foruts betydning i turistkartet i Spania.

Leaving bak en rik kulturarv begynner fra romerne byen huser noen av de store monumentene i landet som kirker, museer og basilikaer. De som trenger litt pusterom fra den historiske nostalgi og monotont museer, Valencia har panorama parker og vakre botaniske hager.

Valencia er også byen den berømte festivalen av las Fallas den minneverdige våren partiet som iscenesetter den tradisjonelle bull slåss, brenning av dukke, musikk og mye Brann fungerer. Ingen reisende som besøker byen i løpet av våren har råd til å gå glipp av denne festivalen.

Enhver turist som liker å utforske Costa de Azahar og Costa Blanca Vil best anbefales å leie en bil for sin tur .Valencia flyplassen er en av de godt koblet destinasjoner i Spania med andre steder på fastlandet og Europa. Bare fem kilometer unna byen tjenestene til og fra flyplassen er rask og pålitelig. To skinneoperatører opererer tjenesten i byen. Man kan også gå videre bok for turist drosjer gjennom ulike pålitelige nettsteder i god tid. Happy Holidays i Valencia!

Les en realted artikkelen her Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.