*   >> Lese Utdanning Artikler >> travel >> europe

London Travel -. Tre Top London Museums

London, hovedstaden i Storbritannia, har noen gode museer og opptak til mange av dem er gratis

Her er detaljene for bare tre av de museene som du kan besøke i løpet av en tur til London:


The British Museum

The British Museum (Great Russell Street, London, WC1B 3DG) er en av de mest populære museene i London og, etter å ha vært i drift i mer enn 250 år, er også en av de eldste.

Sine samlinger omfatter mer enn syv millioner utstillinger og har gjenstander fra hele verden. Du kan se gjenstander fra Anglo-Saxon England, Imperial Kina, det bysantinske riket, Native Nord-Amerika, Roman Britain og Babylonia, samt Mayan gjenstander, Aztec utstillinger og gjenstander fra det 18., 19. og 20. århundre.

En av de mest kjente rom i British Museum er den gamle egyptiske rommet, der du kan vise mumier, smykker og statuer.

The British Museum har flere kafeer, en restaurant og en rasteplass, og der er også flere museumsbutikk. Den er åpen hver dag, og inngang er gratis, selv om du kanskje må betale for å se spesielle utstillinger.

The Natural History Museum

The Natural History Museum (Cromwell Road, London, SW7 5BD) først åpnet i 1881, selv om det ikke var offisielt et museum til 1963. Det har nå mer enn 70 millioner eksemplarer, og mange av sine utstillinger er interaktiv, så det er et flott sted å ta med barna.

Høydepunktene inkluderer en life-sized modell av en blåhval, som er suspendert fra taket av Mammals Gallery, og "The Power Within" galleriet, hvor du kan lære om årsaker og virkninger av vulkaner og jordskjelv. Du kan også lære om insekter, primater, fossiler og mineraler, samt se en diplodocus skjelett og en 1300 år gammel kjempegranen.

The Natural History Museum er også plassert i en vakker, historisk bygning, som er nå utvidet til å omfatte en ny, etter

Museet er åpent hver dag (selv om det er stengt på julaften, første juledag og Boxing Day) og inngang er gratis for state-of-the-art, Darwin Centre. omkostninger.

The Science Museum

The Science Museum (Exhibition Road, South Kensington, London, SW7 2DD) har mer enn 25 gallerier, viser mer enn 300.000 gjenstander, og har noen gode interaktive utstillinger . Den tiltrekker seg mer enn 2,5 millioner besøkende hvert år

Høydepunkter i Science Museum er:. På "Exploring Space" Galleri, der du kan lære om historien til romfart og se to virkelige raketter; "Launchpad", et galleri ret

Page   <<       [1] [2] >>

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.