*   >> Lese Utdanning Artikler >> home >> home security

Holde orden på Din Hosting Company

There er så mange web hosting-tjenester som er tilgjengelige i dag som selv gjør en informert beslutning kan være en nesten umulig task.Once du har bestemt deg for et selskap som du kommer til å betro dine nettsteder eller blogger, vil du alltid ha den perioden hvor du venter spent på de første problemene å oppstå. Dette er ikke fordi så mange hosting selskaper er dårlige, mer at det er rikelig med negativ presse om hosting bransjen generelt og har en tendens til å gjøre webmastere litt paranoid.

However, til slutt, noen kjører en nettside kommer til å bøye seg for det uunngåelige og kjøpe en hosting package.So, når du har forpliktet seg til verten av valget, hvordan vet du at de er å oppfylle sine løfter om 99,9% oppetid? Mange mennesker har ingen anelse selvfølgelig, og antar at nettstedene deres er oppe og synlig for verden 24/7.

Hvis et stort problem oppstår vil du snart bli klar over det naturlig, men hva hvis du opplever nedetid mens du ikke er i nærheten? Hvor ofte er folk som besøker din URL og landing på en feil side? Hvis den slags ting skjer for ofte, vil de besøkende snart gi opp returning.It er derfor en god idé å overvåke vertens ytelse på daglig basis. Hvis de garanterer en viss prosentandel av oppetid og ikke klarer å levere på dette løftet, kan du godt finne du har krav på noen kompensasjon. Sjekk selskapets vilkår for bruk.

Dette er vel og bra, men ofte vil tyngende være på deg til å bevise at nedetiden inntraff. Nå, akseptere at hvis nedetid var overdreven, vil du sannsynligvis være mer tilbøyelig til å bytte til en annen hosting selskap, men hvis det er snakk om bare ocasional tjeneste brudd, kan du være forberedt på å tåle det og bare ringe selskapet på it.However Hvis du ikke overvåke resultatene deres, vil du ikke ha ammunisjon og din forhandlingsposisjon vil bli compromized.

Det er lett å overvåke vertens ytelse bruke fri tredjeparts applikasjoner, og jeg bruker for tiden to tjenester, en for daglig, ukentlig, månedlig og kvartalsvis og en annen for sanntids sporing som vil varsle meg så snart en nettside går ned. Nedetid Witness er en gratis tjeneste, og du kan få en gratis registrering nøkkel ved å besøke linken i ressurs-boksen ved foten av denne message.Alternatively eller i tillegg kan det være lurt å bruke en rapporteringstjenesten slik som den som tilbys av host-tracker .

com


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.