*   >> Lese Utdanning Artikler >> home >> home security

10 ting å tenke på når du vurderer Forsiden Web Hosting

10 ting å tenke på når de vurderer Forsiden Web HostingIts ikke vanskelig å finne Forsiden Web Hosting. Bare et google-søk, og du er sannsynlig å finne hundrevis av nettsteder som tilbyr det. Men det er noen ting som vil du ønsker å se etter og consider.1) Hvilken versjon av Frontpage bruker du? Dette er viktig fordi Forside funksjoner er implementert gjennom bruk av Frontpage Extensions og disse utvidelsene er forskjellig mellom hver versjon. Så vil du trenger for å sørge for at Forsiden Host du velger støtter Frontpage extensions for din spesielle version.

2) Har du virkelig trenger et nettsted som støtter Frontpage extensions? Dette kan virke rart, men vil du finne at det er to primære hosting typer; Linux-basert og Windows basert. Linux baserte vertene er generelt litt billigere enn Windows-basert hosting. Hvis du ikke har noen planer om å dra nytte av Frontpage extensions, og du bare bruker Frontpage til å lage HTML-dokumenter, så vanlig Linux hosting vil gjøre fine.3) Dont bruke Frontpage Extensions hvis du virkelig ikke må.

Disse utvidelsene vil gi deg muligheten til å gjøre kreative ting (blinkende tekst, calanders, etc) som ikke egentlig tilføre verdi til ditt nettsted. Vurdere denne risikoen som Microsoft oppdaterer programvaren sin, kan de endre en Forsiden forlengelse på en slik måte at nettsteder ikke kan fungere. Hvis dette skjer, vil du måtte skrive om din nettside med oppdaterte referanser til utvidelser for å gjøre det arbeidet again.4) Er host pålitelig? Det finnes tusenvis av Frontpage web hosting-leverandører på markedet.

Alt du trenger å sette opp en web host virksomhet er en Windows-basert server og en Internett-tilkobling. Du, hjemmebrukere, har virkelig ingen anelse om verten er pålitelig eller ikke. Av denne grunn, til det en god idé å sjekke Forside hosting-leverandører vurderinger før du foretar et valg. Bruke en tjeneste som: http: //www.webhostingratings.com/eller https://www.hostcompare.com/showcases/frontpage.html5) Hvor lenge må de ønsker å melde seg på? Vanligvis vil en web host har en månedlig kontrakt med pris pauser hvis du betaler på forskudd for lengre sikt.

Du trenger ikke å være gal og kjøpe 5 år. 1 år vil gjøre. Også, sammen med Frontpage hosting konto, du nødt til å kjøpe et domenenavn. Vanligvis gjør jeg dette gjennom samme selskap, men du trenger ikke å gjøre det på denne måten. For eksempel, til tider, et domenenavn registrar kalt Registerfly vil tilby .info-domener for så lite som 0,60 per år. Normalt ville du forvente å betale ca $ 5.00 per år, så dette er en stor rabatt. Ive kjøpte hundrevis av domener gjennom Registerfly og er veldig fornøyd med dem.

6) Har din Forsiden Web Host har en enkel å bruke web-grensesnitt for å administrere nettstedet ditt? Dette gjør ting mye enklere. Du vil utvilsomt være å skape en katalogstruktur, opplasting av filer, endre filrettigheter, etc, mens du utvikle nettstedet. Å ha en praktisk webbasert portal for administrering av disse endringene gjør ting fint.

7) Hvor mange e-postkontoer vil Forsiden Web Host gi? Normalt er dette en ikke-sak, men hvis du setter opp en nettside for en bedrift og de trenger e-postadresser for å gå sammen med deres web hosting service, så vil du ønsker å bekrefte at nok e-postadresser er levert av verten . Det siste, Ive merke dette tallet går opp og opp og opp. For noen år siden, 5 e-postadresser var normal. Nå, Ill få hundrevis per domene (som jeg aldri bruker) 0,8) Hvor mye plass vil Forsiden Web Host gi? Igjen, er dette tallet går opp og opp og opp. Men dont være tatt av vakt.

Pass på at de vil gi nok plass til dine behov. Vanligvis vil du se 100 MB eller så for billigere kontoer. Med mindre du har en enorm database som vil være en del av nettstedet ditt, er dette vanligvis mer enn enough.9) Vil din Forsiden Web Host sette et tak på hvor mye båndbredde du kan konsumere? Hvis du forventer å få mange besøkende til nettstedet ditt, sørg for at din hosting gir vil levere båndbredde.

Jeg har nylig kjørte inn i et problem med på mine kontoer fordi en grafikkintensive siden ble referert av en svært populær autoritet området, jeg fortært min tildelte båndbredde for måneden, i 2 dager. De holdt mine konto operasjoner, men jeg måtte betale ekstra for forbruk båndbredde. Andre nettsteder har blitt slått av på grunn av for mye båndbredde consumption.10) Til slutt, vil Forsiden Web Host tillate deg å registrere domenenavn privat? Dette er en funksjon av Domeneregistrering hvor din private informasjon forblir privat.

Når noen utfører et whois på domenet ditt, ville de se kontaktinformasjonen for web host. Dette er fint om du har tenkt å sette opp mange, mange steder og ønsker å unngå enhver spam.I vil si at du velger en Forsiden Web Host er bare litt vanskeligere enn å velge en Linux Host. Hvis du sjekke noen av disse gjennomgang nettsteder som jeg nevnte ovenfor, kan du være trygg på at youll finne en Forsiden vert som vil gi god service til deg.

Du kan finne ut mer om Forsiden Web Hosting her ->

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.