*   >> Lese Utdanning Artikler >> home >> interior design

Hjem Interior Design Themes

Home Interior Design Temaer

Beach

Din familie kan være en av dem som elsker stranden. Å ha et hjem tema som din favoritt getaway er helt avslappende for hele familien. Å gjøre hjemmet ditt har den rolige følelsen av stranden, bør interiøret være lyseblå å foreslå den fargen på himmelen eller turkis for fargen havet. For mer varme, kan du innlemme disse fargene med gull og gult er fargen på solen. Du kan også bruke hvit som en base farge bare for å holde alt friskt og koble seg til hverandre.

Møbler kunne ha en gammel utseende og fortrinnsvis laget av tre, hampfibre, bomull polstret stål og glass. Drift skogen og skjell er gode aksenter og detaljer for fellesarealene.

kinesisk

Kina er kjent for sin rike kultur forankret i ulike kunstformer. Chinese interiørdesign dreier i harmoni av fet og rike farger. Metalliske farger som gull og kobber er dominerende i innredning. Møbler er enten forgylt med gull eller håndmalt med gjennomsiktige bilder av blomster, fjell og skyer. Kineserne er sterkt assosiert med fargen rød.

Denne fargen kan brukes til møbeltrekk eller andre aksenter sammenkoblet med gullfarge. Tilbehør kan omfatte tall av kinesiske mytiske skapninger som dragen. Kinesisk kalligrafi innrammet i stua kan være en stor aksent. Porselen krukker, store vaser og fargerike fisk potter er stor aksenter også.

Middel

Den gamle bekymringen kommer til live i en Middelhavsinspirerte interiør. Middel design har dette stilig inntrykk som aldri kommer ut av stilen. Sin frittflytende og rustikk stemning ville gjøre et hjem koselig og dempet. Jordfarger skal være utbredt i vegger og dekor.

Møbler sett kan omfatte smijern stoler og bord, kobber fargede møbler, keramikk eller terracotta, vevd billedvev og rust fajanse aksenter

Tropical Forest

Følelsen av utendørs kan nytes rett i ditt hjem. Gjør din interiør ser mørkere men ikke kjedelig ved hjelp dype jordfarger paret med frodige greener og strukturert for å holde det interessant. Møbler skal være laget av tre. Møbler skåret fra på stykke loggen som bordplater gjøre en god aksent eller du kan finer noen eksisterende møbler med tre korn. Hard tregulv vil gjøre hele konseptet ser frittflytende og konsekvent.

Sett treaktige innendørs anlegg i knutepunkter i huset. Stammen av woody anlegget og dets friske grønne blader foreslår følelsen av regnskogen.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.