*   >> Lese Utdanning Artikler >> home >> interior design

A Brief History Of The Rise Of Baseball I Japan

En gang mellom 1 867 og 1 873, en amerikansk professor, Horace Williams, i det som nå er Tokyo University, er kreditert med å innføre baseball til landet Japan. Williams kom til Japan for å undervise i engelsk og amerikansk historie, men hans sportsinteresse er det som har påvirket Japan mest. Annen amerikaner Albert Bates, undervisning ved Kaitaku University, arrangerte den første baseballkamp i Japan. Den første japanske baseball klubb, Shinbashi Athletic Club Friidrett, ble arrangert i 1878 av en tidligere amerikansk student som var en fan av Boston Red Sox.

Av 1896, ble dyktighet av fortsatt amatør spillere demonstrert under den første internasjonale baseballkamp spilles mellom Ichiko team fra Tokyo First High School og et amerikansk lag organisert i Yokohama Country and Athletic Club. Japanerne hadde utfordret amerikanerne til spillet, og ble ikke tatt på alvor. De amerikanske tilskuere jeered og høre den japanske ved tanken på at de kunne slå amerikanerne på sin "nasjonale tidsfordriv. Den japanske teamet kraftig beseiret amerikanerne. I årene mellom 1903 og 1934 amatør baseball i Japan var svært populære.

Universitet lag ble kjemper med hverandre i Sokeisen, mellom Waseda University og Keio-universitetet; og på sommeren Koshien eller National High School Baseball mesterskapet også. The National High School Baseball Invitational Tournament eller Spring Koshien startet i 1924. Mange videregående skoler i Japan delta i National High School Baseball Championship og eller National High School Baseball Invitational Tournament. Turneringen er oppkalt etter Koshien stadion som ble bygget i 1922 og er den eldste av de japanske stadioner. De stadion seter 55.

000 mennesker og har fortsatt gress, i motsetning til de fleste andre stadioner i landet som har astro-turf.Professional baseball i Japan kan spores tilbake til 1920, selv om den første profesjonelle ligaen ikke ble organisert før 1936, som består av seks lag. Den første profesjonelle teamet ble opprettet av Shouriki Matsutarou og er nå kjent som Yomiuri Giants. Den nåværende høyeste japansk profesjonell konkurransen er Nippon Professional Baseball, opprettet i 1949 består av fire ligaer. Året 2005 markerte grunnlaget for Shikoku Island League.

Japan stilte en franchise kjent som Tokyo Dragons som en del av det nå nedlagte Global League i 1969. En effektiv minor league i Japan er dannet av bedriftens sponsing av ansattes lagene som spiller i lokale ligaer og for et nasjonalt mesterskap. Det var en profe

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.