*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> marketing advertising

Tjen penger med noen få klikk ~ hjemme muligheter Forretnings

. Mange lurer på om det er en effektiv måte å gjøre moneyfrom hjem. Mange nettsteder som forkynner instant inntekter eller høye lønninger fra hjemmet er kostbare eller uredelig. Men en legitim metode for å gjøre ekstra inntekt fra ditt hjem isaffiliate markedsføring, og alt du egentlig trenger litt tid anda computer.Affiliate markedsføring betaler enten ved å utstede en kommisjon, orthrough en periodisk avgift, avtalt i begynnelsen av theundertaking. Betalingen skala og metoden for å betale variere dependingon avtalen.

Et forhold er dannet mellom en kjøpmann og en affiliate, der affiliate er betalt basert på hvor muchtraffic de kan bringe til selgeren hjemmeside. Hvis en affiliateproduces kontrakten eller nye salgs for selskapet, de er compensatedby selgeren for deres efforts.The fleste selgere tilbyr en engangs kommisjon for alle fremtidige potensielle kunder eller salg som affiliate bringer til company.This kommisjon kan være så høy som 75% eller så lav som 5%. Noen agentprogrammer gi en liten, fast avgift for hvert klikk thatthe affiliate bringer til selgeren hjemmeside.

De senere programis gunstige fordi det ikke krever et kjøp skal gjøres på stedet for at betalingen skal være received.An alternative betalingssystem som noen affiliate programmer chooseto bruk er et gjentagende inntekt program. Dette programmet vil providethe affiliate med reoccurring inntekt som varierer fra mellom 5-50% av salg gjort gjennom affiliate. Dette gjør at en person tobe betalt basert på hvor mye arbeid de gjør, som til tider fører til en høyere inntekt. Det lover også muligheten for flere utbetalinger, et attraktivt alternativ for mange.

Ulempen isthat denne inntekten er ikke garantert på den måten at en kommisjon er. Ofte er langt høyere enn et høyt betalende engangsavgift kommisjon den første betalingen fra et gjentakende inntekt program.For eksempel, la oss anta at to selgere er beginningan affiliate program. One tilbyr en $ 100 kommisjon, og theother tilbyr $ 20 per salg. Det er fristende å registrere deg forthe single, høyere provisjon, men det andre alternativet har langsiktig levedyktighet.

Selv om affiliate bare gjør $ 20 i måneden, i løpet av seks måneder vil de ha overskredet det originale, one-timecommission på $ 100. Markedsføringstiltak er ikke på noen måte minsket ved å velge det første alternativet, heller. Hvor mye arbeid som er involvert i enten forsøke er lik. Men med det andre alternativet, kan en person sikre en fremtidig inntekt ved build lojale klient

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.