*   >> Lese Utdanning Artikler >> money >> personal finance

Ulemper ved å eie et hjem basert Internett Business

Are du vurderer ideen om å starte ditt eget hjem basert internett business? Selv om fordelene ved å eie ditt eget hjem basert internett business er umulig å overse, for å gjøre en fullt informert beslutning må du også vurdere ulempene. Hvis du finner ut at fordelene langt oppveier ulempene i din personlige situasjon, bør du føler deg komfortabel i fortsetter med den nye virksomheten venture. Her er noen av ulempene ved å eie en Internett-bedrift som du må vurdere før du bestemmer deg for å ta spranget inn i virksomheten eierskap. 1.

Din familie kan ha en vanskelig tid å følge grensene for dine valgte arbeidstid. Din to-åring ikke forstår at hvert avbrudd vise deg hans /hennes leketøy setter deg ytterligere forsinket. Du må kanskje jobbe i ferier eller ubekvemme tider. Selv om du ikke har en sjef ringer deg inn i arbeidet, vil bedriften ikke kjøre uten deg. Hvis noe må oppmerksomhet på ferie, må du kanskje en tendens til det, eller risikere å tape penger. 2. Du må være selvstendig motivert til å få arbeidet gjort fordi ingen vil være der for å holde deg ansvarlig. Du kan ikke ringe inn syk og har noen dekning for deg.

Du er 100% ansvarlig for å lykkes med din Internett-bedrift. Faktisk kan du i utgangspunktet må jobbe mer enn du er vant til å få bedriften opp og kjører. 3. Du må ha litt startkapital til å betale regninger. Du vil ikke ha en konsekvent lønnsslipp å se frem til hver to uker. Hvis du ikke er flink til budsjettering eller sparing, kan du kjøre inn i alvorlige økonomiske problemer. Mens du kan nesten skrive din egen lønnsslipp, det tar tid for at lønnsslipp å begynne å komme i. Penger vil ikke starte å rulle i gang.

Du må også ta opp spørsmål om noen forsikring programmer slik som helse, dental og livet som du vil need.4. Du må ha riktig hjem utstyr og plass til å kjøre Internett-bedrift. Noen av de tingene du trenger er en høyhastighets Internett-tilkobling, en personlig datamaskin og programvare som kreves for å drive virksomheten. Hvis du skal selge produkter på nettet, og kan ikke lagre dem i huset ditt, så må du vurdere lagerplass og sikkerhet for dine varer. Du vil også måtte vurdere eventuelle merutgifter som ekstra nytte avgifter. 5.

Du trenger ikke å slutte i jobben, men du vil ende opp med å måtte jobbe i hovedsak to jobber til din Internett-bedrift begynner å bringe deg inntekt. Du må være villig til å ofre noe av fritiden til å arbeide på din Internett-bedrift, og det kan bety at du kan ofre noen familie tid, ekstra søvn, og fritids

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.