*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Tips om å ha ditt eget Fashion Style

Å finne din egen personlige moten er ikke enkel. Det tar mye av din tid og dyktighet. Du må eksperimentere med helt forskjellige utseende, klær og tilbehør. Prøving og feiling er uunngåelig når du er fortsatt på jakt etter din personlige mote. Således hvis du fortsatt finne din egen mote og forsto ikke hvor du skal begynne eller gjøre, jeg er her for å gi deg fem tips som kan lede deg til å søke ut din egen mote stil.

Først , oppdage hva ganske plagg kan føre til at du føler deg godt om deg selv. Finn plagg som kan best passer ditt temperament.

Enten du ønsker din moten å være Bohemian inspirert, edgy rocker eller uformell stilig; Velg plagg som kan føre til at du føler deg trygg og komfortabel. Husk alltid å stole på magefølelsen din og ikke stole på hva enkeltpersoner kan si om hvordan du ser ut. Hvis du elsker det du har på deg deretter holde gå med det. For det andre, finne dine moteikoner. Det finnes flere moderne mennesker der ute som kjendiser, modeller og enkeltpersoner selv du ser på gata. Mens kjendiser ansette sin egen stylist til å utvikle sin personlige moten, men det er ganske dyrt.

Du trenger ikke å ansette noen til å hjelpe deg med din moten. Du bare ønsker inspirasjon som å se inn moteblader, TV, nett og selv på gata. Finn noen som best representerer din vogue imidlertid aldri kopiere den. Finn inspirasjon i hva de har på seg og plassere din egen vri på den. Nøkkelen her er å finne inspirasjon fra andre og gjør den til din egen. Tredje, lage dine egne plagg og tilbehør. DIY-er er moro og lave kostnader. Utforsk din mors klesskap, besøk sparsommelighet butikker og endre plagg som kan passe din stil og smak.

Du trenger ikke å bruke dyre og merket plagg å fremstå moderne og trendy. Du bare må være oppfinnsomme og ressurssterke når det involverer mote. Kombiner dine egne kreasjoner sammen med ulike plagg og legge til tilbehør som kommer til å kompliment og fullføre utseende. Fjerde er, være unik. Ikke følg hver trend du ser på rullebanene. Se for en ting som ingen andre har og slitasje det stykke. Om det kan være et tilbehør, en topp eller en pose finne noe som ikke er vanlig. Husk, det er bedre å sette en trend enn å følge en. Og den mest betydningsfulle spissen, være trygg, være deg.

Riktignok du er iført den fremste mote fremover og kostbart utstyr, men hvis du er sikret med det, kan det fortsatt ikke fungerer. Stol på din guts, være trygg og slett være hvem du er, og du vil rocke det.

Yves Saint Laurent gang sa, "Fa

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.