*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Kate Middleton 5 Klær jule Choice

I år er det første året Kate Middleton feire jul som en kone til prins William, samt et nytt medlem av det britiske imperiet Det første jul sammen med svigerfamilien og kongefamilien synes å være nok erfaring 'spent'. så du sikkert lurer på hva du skal ha på seg når Kate Middleton deltok det første julefeiring som The Duchess of Cambridge i år? Juleforberedelser i forkant av dette riket skal være helt forberedt slik at de ikke ser pinlig. Men det er like viktig å forberede en vakker kjole og fantastisk kongefamilien, særlig dronningen.

Hertuginnen av Cambridge hevder å ha møtt denne dilemma for valg av klær som skal brukes. Julefeiringen i palasset i en prosesjon i år, må han forberede minst fem stykker av klær er vakker å bære. "Han så frem til å feire jul med den kongelige familie, men han måtte endre hennes antrekk fem ganger uten å gjenta klær som hadde blitt brukt før," sa en kilde fra palasset som sitert Dailymail. Men føles ikke Kate hvis han ikke har en følelse av high fashion og i samsvar med formen på kroppen hennes. Flere nylig, ser Kate travelt kjøpesenter for å kjøpe noen klær i Kongevegen.

Kates mote valg er vanligvis ser veldig vakker i kroppen hennes, som for eksempel da han brukte en lengde Ralph Lauren kjole verdt USD 4,9 millioner mens besøke hjemløse. Som medlem av den kongelige Kate bør alltid ser fantastisk og perfekt i hver aktivitet. Som rapportert av Grazia magazine, kongelig etikette-ekspert Jean Broke Smith sa: «Kate vil kreve casual klær til frokost, en formell kjole og lue for å gå i kirken i morgen, en kjole til lunsj, cocktail kjoler for kveldsmat, og kjole til middag, "sa han.

For å få alle disse klærne, ser hun for å besøke og handle på klesbutikker som Zara, LK Bennett. I begge disse butikkene, anslått Kate å ha tatt en lang svart kjole omsluttet og to kasjmir cardigans. Hvis du vil se mer imponerende, hun bestilte to stykker kjole fra hennes favoritt motehus som når han valgte henne brudeutstyr, Alexander McQueen.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.