*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

En titt Into The Art of Pain-Free Bikini Waxing

De føler seg mer trygg på flaun kroppen sin på stranden, vel vitende om at deres bikini linjer er helt hårfri. For det andre kan fremgangsmåten øke følsomheten under samleie. Kvinner med voksede skam områder har mer sensitiv kjønnshår hud; derfor blir morsommere sex.

brasiliansk voksing, derimot, er en smertefull behandling. Som voks fagfolk sier, er det en av de mest uncomfortablebeauty behandlinger tilgjengelig for kvinner i dag. Kjønnshår har sensitive follikler. Når du trekker håret ut av follikler, nerveimpulser på folliklene signalisere smerten til hjernen.

Smerte eller ubehag forårsaket av bikini voksing er også noe mange kvinner kan bevitne.

Hvordan er en brasiliansk voks behandling akkurat gjort? Fagfolk bruke en lys pudder på kjønnshår. Dette gjør liten og kort hår synlig; på samme tid, det øker klebeevnen voks gel. De fleste salonger bruke babypudder og talkum pulver til brasiliansk behandling. Andre anvende olje på det området som skal behandles. Pulver og olje forhindrer voks fester seg til huden.

For det andre fagfolk bruke voks på kjønnshår.

Salonger er pålagt å bruke voks gels fra ferdigfylte og pre-oppvarmet voks flasker. På denne måten, blir bakterier og skadelige stoffer destillert fra voks. Voksen tillates å herde og kul i et par minutter. Etter dette fagfolk sette klut strimler på det behandlede området. Som de trekker disse strimler av, er håret også trukket fra kjønnshår området. Hele behandlingen prosessen varer i 30 til 45 minutter, avhengig av volumet av ens skam hår. Noen kan ikke bære smerten av behandlingen, slik at de gjelder lammende krem ​​for en smertefri bikini voks.


lammende krem ​​voksing gjør brasilianske behandlinger praktisk og enkelt. Lammende kremer arbeid ved å hindre nervene på huden fra å sende smerte impulser til hjernen. Disse kremene tjene som lokalanestetika for brasilianske voks skjønnhetsbehandlinger.

Til tross for smerter, mange kvinner fortsatt velger å gjennomgå brasiliansk voksing. Mesteparten av tiden, de velger lammende krem ​​voksing for å redusere smerte av behandlingen. På denne måten blir brasiliansk voks en hyggelig, enkel og smertefri skjønnhet prosedyre.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.