*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Gode ​​tips fra en profesjonell mote ekspert på hvordan håndtere ny garderobe Better

Det er ikke noe verre enn å se på klærne dine når du er klar til å gå ut og finne deg "har ingenting å ha på" hvor mange ganger har det hendt deg? Og egentlig, uansett hvor stor garderoben din er, med mindre du begynner å lære å håndtere det godt, vil du alltid støte på dette problemet. Jeg håper jeg kan gi deg noen nyttige tips for å få mer ut av garderoben din

Rett på toppen min nummer én tips for deg er å tenke og planlegge på forhånd hva du skal ha på for et kommende arrangement.

; finne noe å ha som din får klar vil gjøre det nesten umulig å få se riktig og tidspress fra sent ute, hvis du er som meg, vil mer enn sannsynlig presse deg til å bære noe du ikke er 100% komfortabel med. Etter å ha klærne høvlet og klar vil gjøre faktisk får klar så mye mindre stressende og lar deg mer tid, og vi alle trenger det, for like viktig make-up og hår.

Med god planlegging på forhånd klærne du velger å bære vil få deg til å føle deg bra, vil en god titt gi deg tillit og gjøre deg skiller seg ut fra resten, og ikke la deg følelsen klosset og gjemmer seg bak.


En viktig del av planleggingen er å lære og forstå hvordan å mikse og matche klærne du har, koordinere klærne vel er en ofte oversett ferdighet, men når du har mestret det, og vet hva som går bra med hva, det vil gjøre alle klærne gå videre. Anmeldelser

Jeg har vært å kjøpe klær for en tid profesjonelt, ser jeg mange folk kjøpe nye antrekk uten å tenke på de klærne de allerede har og hvordan disse vil matche med dem.

Kjøpe en ny topper, for eksempel, en som du kan bære med elementer fra din eksisterende garderobe vil ikke bare spare deg for penger det er mye mer fornuftig, smart resirkulering klærne som dette viser smartere på moten.

En gode tips for å lære om koordinerende er mens du ser på bilder som viser plaggene på vår side (www.wholesale-dressing.

com), kan du få noen veldig gode ideer til å mikse og matche ved å se hva modellene har på seg som et antrekk og ikke bare plagget oppført, se hvordan modellene vil ha matchet varen med andre klær (forresten alle klærne er vanligvis tatt fra våre elementer som vi har), og prøv å se hva du allerede eier som du kan legge til dette i på samme måte.

En annen god idé er å ta en titt for å se om plagget kommer i forskjellige farger, ser på den samme varen i forskjellige farger du vil se andre ideer for å koordinere, som uten tvil plaggene vil har blitt blandet og matchet igjen.

Holde utkikk og å lære på denne måten ti

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.