*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan du skal se Slim i Anarkali Pishwas kjoler paneler?

Pishwas kjoler Panels er en av de mest populære pakistanske og indiske etniske slitasje for damer. Dette er ett antrekk som nyter det store omfanget av å være formell og uformell slitasje samtidig. På den annen side, kan skyldes det brede spekter av stiler i Salvar Kemeez, tynne til slanke og selv pluss sized kvinner føler seg komfortabel og lage sin egen fashion statement i denne kjolen. Det finnes imidlertid en rekke kvinner, som å være på plus-sized side er alltid på utkikk etter en spesiell kutt som kan gjøre dem ser slankere ut.

Den gode nyheten er at det er noen spesielle design tilgjengelig i salwar-kurta-kameez som vil gi en tonet utseende til disse damene. Det kan ikke redusere brukeren ned til en størrelse lik null, men definitivt kan gi en mer strømlinjeformet utseende. Blant de ulike alternativene er tilgjengelige i shalwar kameez

for kvinner med noen ekstra inches, er tungt stoff alltid et godt valg. Brocade Anarkali Pishwas kjoler Panels at idretts fin design og stoff verk kan gjøre dem en god del slankere.

Dessuten, hvis salwar-kameez har lange ermer, det kan også arbeide mot å gi et slankere utseende. I mange kurta er det enda design som med hell kan dele betrakterens fra det viktigste arbeidet som effektivt kan skjule ekstra flab.Empire midjen salwar-kurta-kameez er en annen utforming i denne antrekk som kan gi pluss størrelsen kvinner nok tillit med sin kjole til idretten. Dette kuttet igjen, kan være av to typer - høy imperium midje kameez og full imperium midje kameez. Avhengig av armene av brukeren, kan de enten velge en ermeløs en eller en med transparente ermer.

Men uansett ermet kombinasjonen kan være, imperium midje salwar-kurta-kameezes med sin blusset kroppstype effektivt skjule feilen inne tilbyr et stilig utseende outwardly.Bridal Wear Anarkali Churidar kameez er en annen versjon av imperium midje salwar-kameez. Vanligvis design kan være en høy imperium midje én eller en full blusset en, toppet med tettsittende leggings. Disse kommer i en rekke utførelser på dem. Noen med tunge arbeider med stein og annet stoff eller tråd eller zari fungerer.

Den høye midje cut gjør hofte og midje nesten forsvinner innen den tunge arbeidet og blusset stoff som gir en slankere utseende. Et annet godt alternativ til idretten et slankere utseende med salwar-kurta-kameez er å gå for svart farge. Svart fungerer nesten som en magisk farge mens skjule de ekstra inches at plus-size kvinner ikke er komfortabel med. Salwar-kameez

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.