*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Du kan designe et par egyptiske Costume

Hvis du er på en kostyme fest og budsjettet er litt stramt, det lønner seg å gjøre ditt kostyme på egen hånd, spesielt hvis det er en egyptisk kostyme. For en manns kostyme, trenger du en halv slip, en firkantet tun av hvitt stoff, tre yards lilla filt, fire verft gull snor, perler eller paljetter, gull stoff maling, hvit tråd og stoff lim. For den kvinnelige egyptiske kostyme følgende er nødvendig: en full slip, tre yards av hvitt stoff, to verftene lilla filt, tre yards gull ledningen, stoff lim, hvit tråd, gull stoff maling og perler eller sequins.

For mannens egyptiske kostyme, klippe den lilla filt i to og en halv tomme til å tjene som linning. Tegn en trekant på den hvite stoff som er åtte inches bred og nitten inches lang. Sy, enten for hånd eller symaskin, trekanten hvite stoffet skjuler det punkt i trekanten underside. Dette er nå beltet som bør brukes med den spisse enden av trekanten i front.To gjøre den egyptiske drakt krage, tegne en sirkel på den lilla filt. Bredden er trettisyv inches med en innvendig sirkel av seksten inches. Etterpå kutte dem siden dette vil senere tjene som kraven.

Før du fester perler eller paljetter bruker stoff lim, sy første gullet ledningen i de indre og ytre deler av sirkler. På denne måten vil du ikke bekymre deg hvis de perler eller paljetter vil løsne fra den lilla filt

For mer nyttig informasjon, vennligst se vår hjemmeside:.. Kunnskapsbasen, og se etter FASHION & BEAUTY del

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.