*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Sikkerhetstips å huske på når du velger Kostymer for babyer

Kle barna opp i et kostyme er gøy. Det er som å kle opp en dukke, men bare bedre fordi du får alle slags reaksjoner som kan varme hjertet ditt som forelder. Men når det gjelder å kle opp babyer med kostymer, kan du ikke være for liberale med kostyme for babyer du vil bruke. Det er visse begrensninger du må vurdere for å unngå uhell og mulige ulykker. Sjekk ut følgende tips for å vurdere når du velger blant de mange valg av kostyme for babyer: 1. Inspiser kostyme for eventuelle choking farer som perler og knapper eller noe som er for lite de kan putte i munnen. 2.

Unngå kostyme for babyer som har strenger, sashes eller ledninger. De kan ved et uhell kvele seg selv eller bli fanget i it.3. Ta oppmerksom hvis noen maling ble brukt. Det ville være vanskelig for deg å avgjøre om malingen er giftig eller ikke, så det ville være best å unngå disse typer kostyme for babies.4. Vurdere den type materialer som brukes; babyens hud kan få følsom for ujevnheter eller blonder avskjær. I noen tilfeller er det kostyme for babyer å velge mellom for ullen og kan forårsake allergiske reaksjoner som nysing.

Det kan ikke være lett synlig, men slike materialer har små tråder som har en tendens til å separere og løsne. 5. Sjekk pannebånd og annet tilbehør; de kan passe for hardt for babyens komfort. Unngå å bruke vingene for babyer siden de har ledninger og babyer er ikke så klar over hva du har festet på ryggen. 6. Velg kostyme for babyer som er enkel å administrere under bleie endringer. Hvis drakt kommer i en jumpsuit stil, sørg for at det er snap-on åpninger i den nederste delen som gjør bleieskift prosessen enklere å administrere.

Vi kan bli revet med og glemme de grunnleggende sikkerhetskrav når det gjelder å kle opp våre babyer og småbarn med de søte små kostyme for babyer. For dette formålet, her er foreslått eksempler på gjør-det-selv kostyme for babyer som du kanskje har lyst til å vurdere: Lag dyr kostyme for babyer som gjør bruk av hettegensere og matchende svette bukser. Bare sy på en hale på baksiden og et par følte ørene på panseret. Sy flekker eller striper avhengig av huden utformingen av dyret du har bestemt deg for. Legg noen votter og sy på noen sorte materialet på tips for å gjøre dem ser ut som klør.

Benytt deg av garntråd som hår i stedet for pels materialer hentet fra gamle utkast. Dwarf kostyme for babyer som gjør bruk av en overdimensjonert genser for en ekstra dwarfing effekt. Grønne og røde farger vil ha de beste resultatene. Lag litt hodet kjole

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.