*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Uanstendighet er Fashionable

Jeg sitter før min dresser, stirrer på min refleksjon bittert. Ti minutter siden, bladde jeg gjennom en ungdoms magasin som mange jenter på min alder gjør på en søndag morgen. Jeg tok en quiz for å oppdage min personlighet type, lese en artikkel om rom dekorere, og studerte sesongens nye sjampo. Alt var fint før jeg slått til sommermote. Modellene var praktisk talt NAKED

brystene hang ut fra sine usømmelig unbuttoned bluser som steg flere inches ovenfor sine navler. Lårene ble dekket med den smaleste stripe av tøy mulig for å hindre dem fra å være helt.

Jeg antar at disse strimler var mini skjørt. Ingen tights eller leggings dekket sine ben --- de var helt nakne fra slutten av deres en '' inseam skjørt til sine føtter, som hadde på seg slanke thong sandaler. Kunne de ikke i det minste dekke sine tær?

Jeg var ikke sikker på når magasiner ment for høye skolejenter ble nesten litt på kanten som Playboy

, men det var urovekkende. Jeg er ikke bare å være en snerpete, heller. Min garderobe er neppe matronly; Jeg har god smak i klær og kle på passende for min alder så jeg aldri vises frumpy eller mye eldre enn jeg egentlig er.

Men så stilig som jeg er, jeg ville aldri parade rundt i noen av antrekkene jeg så i det glossy (eller så mange av de andre glossies der ute).

Enkelt sagt, uanstendighet har blitt moderne. Hvis klærne dine ikke er stramt eller snau, er du dømt til å begå en automatisk faux pas. Selv om vinteren, du er forventet å vise litt hud, cleavage eller midriff. Mens det er fint og dandy for stranden, ungdoms moteblader prøver å overbevise oss om at utringede dette og det er plass for skole, arbeid, og andre steder der, tradisjonelt, kvinner kneppet opp og kledd respectably.


Vel, disse glossies ikke overbevist meg så jeg skal zippe min cardigan opp litt høyere, takk. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.