*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Slik fjerner du flekker fra Clothing

Søl og flekker på klærne våre, det skjer til det beste av oss. Men hvordan får du ut som leppestift flekken fra din favoritt skjorte, eller fett flekken av skjørtet ditt? Her er noen vaskeri tips for å fjerne flekker fra klær.

Nummer én ting å gjøre fjerne flekker er å behandle flekken med en gang, før den har tid til å sette. Fjern plagget og legg den på et flatt underlag for å behandle. Dette vil hindre at flekken fra å kjøre ned plagg stoff.

Ikke gni flekken, blot den i stedet.

Bruk en ren bomulls vaske tøy eller håndkle til å forsiktig blot flekken og absorbere så mye av flekker stoff som mulig. Da gjelder valg av flekkfjernere.

Hvis du er ute når et utslipp skjer og har ikke noe flekkfjerner på hånden, spytte på flekken. Hvis spill eller flekken er organisk, som vin, blod eller gress, har din spytte enzymer i det som vil bryte ned flekken og holde den fra å sette.

Hvis flekken er forårsaket av en fet mat stoff, sette litt flytende oppvask såpe på flekken.

Ikke sette en farget plagg i tørketrommelen.

Etter behandling av en flekk og vaske plagget, sjekk plagget for å sikre at flekken er fjernet før du legger plagget i tørketrommelen. Varmen fra tørketrommelen vil permanent satt flekken hvis det ikke har blitt fjernet.

Fortsett flekkfjerningsmetoder og re-vaske plagget til flekken er helt borte før du legger plagget i tørketrommelen.Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.