*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvorfor ikke varme jenter alltid holde hodet høyt?

Hvorfor jenter slitasje stramme klær? Du har uten tvil sett disse jentene på Wal Mart eller kjøpesenteret. De har på suge rumpe trangeste jeans de kunne presse deres lille boble baken inn. Da de topp disse med en low cut cleavage vindu eller en fin stram hvit tee skjorte eller noen annen form for brystkreft reklame. Du vet at de fikk kledd gikk til speilet og tenkte "Oh yeah! Sjekk meg! Baby!". Så når du ser på disse jentene de begynner med korslagte armer og utseendet terror på deres ansikter, som sier "du ser ikke meg jeg er usynlig.

" Gjør disse jentene ikke klar over at en eneste ung mann og tjue kjærester de prøver å imponere er ikke de eneste som vil se henne? Ikke misforstå. Jeg tror en jente skal kle hvordan noensinne hun liker. Jeg tror også at når hun forlater huset kledd slik at hun skal eie det for seg selv. Utstråle en liten tillit, ikke bli fornærmet av fyren som ser ut og tydeligvis liker det hun har på skjermen. Hun burde bli fornærmet av fyren som ikke engang merke til henne som hun passerer. Det er hva jeg tror er feil på seg noen ting varmt i offentligheten.

Hvis du skal kle hot ung dame så eier det hele veien. Ikke slipp øynene fra noen eller dekke opp, bare nyte oppmerksomheten og gå videre. Husk at en dag du kanskje ikke får den oppmerksomheten så nyt det mens du kan. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.