*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Må vite Tips I Velge Menn Suits

Med et bredt utvalg av stoffer, design, stil og farge, velge den rette menns dress kan være virkelig skremmende. Som menns dresser er også dyrt, er det klokt å huske på noen nyttige tips for å unngå å gjøre feil valg og kaster bort money.The oppmuntrende faktum er at på grunn av den stadig økende etterspørselen etter menns dresser, er flere mindre kjente merkevarer tar signaler fra høye motemerker og lage sammenlignbare dresser til rimelige priser.

Her er noen nyttige tips som tilbys av mote fagfolk til å gjøre utvelgelsesprosessen enklere: Når du kjøper en dress, husk at beslaget er av største betydning. Pass på at den passer ordentlig i skuldrene når du prøver den på som noe dårlig tilpasset drakten vil gjøre at du ser groteske. Sørg for at målingene av nakke, skuldre, armer, bryst, midje og inseam er helt perfekt, og det bør ikke være noe kompromiss. Hvis du kjøper en ferdig dress fra hyllevare, er det nødvendig å ha drakten endret for å korrigere målinger av en erfaren og kompetent skredder.

Om nødvendig må ermene på jakken forkortet som regel er de skulle ende på hengslene av håndleddet og skjorta mansjett må titte ut. Jakken bør passe perfekt over magen. Den tradisjonelle amerikanske cut dress med to knapper har holdt seg trendy i mange år men nå blir erstattet av dressjakker som er strammere og har tre og fire knapper. Har målinger av buksene passende endret som går rundt med baggy bukser vil se kjempestor og en tettsittende bukse kan ikke bare være ubehagelig, men kan også vike helst forårsaker forlegenhet.

Igjen, men godt skreddersydd en dress kan være, vil det slutte å være presentabel med mindre det er laget av riktig stoff. Med mindre din garderobe har flere drakter, er det lurt å velge kamgarnsull som inkluderer gabardines og mid-weight ledning ull. Syretesten er noe bra stoff spretter tilbake uten rynker etter at det er ordentlig presset. Vær oppmerksom på at kamgarn ull se verdig og er vanligvis god i alle årstider. Andre stoffer som ofte brukes for draktene er microfiber, polyester og ull blander, silke og silkeblandinger og sengetøy.

Sørg for at drakten fargen passer godt med huden din hudfarge. En mild grå dress bør være ditt førstevalg etterfulgt av taupe og grønne nyanser. Beige er stor i vår- og sommermånedene og svart er mer formelle anledninger. De som sjelden går i dress og trenger en anvendelig farge kan velge for marine blå, grå eller sort dress. Du må sørge for at hem på bukse er upåklagelig som en haug av løs stoff på ankelen

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.