*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Hvordan identifisere Auth Gucci veske

? Med utviklingen av designer håndvesker, begynner kopi markedet til bom. Det virker som du kan finne omtrent hvilken som helst populær merkevare som Gucci blir solgt på hundrevis av nettsteder. Problemet er hvordan vet du om varene er ekte? Du må ha kjennskap til merkevaren og ting som identifiserer sine produkter. Det første du må gjøre er å gå til din lokale Gucci boutique eller autorisert forhandler som Neiman Marcus. Inspisere et par poser og se hva som gjør dem annerledes enn billig laget poser. Se på masker, lær, lerret, maskinvare og colors.

Often ganger du kan føle kvaliteten når du bærer sekk. For eksempel; slik det henger ut armen og har som slouchy utseende. Lerretet har et bestemt utseende og følelse som ikke kan produseres billig fordi de bruker fine materialer for å gjøre det. Din GG monogram skal være jevnt fordelt, det bør være like mengder GGs som går på tvers av posen, og Gs bør ikke være for feit (vil du se hva jeg mener når du holder den i person). En annen ting er at beige monogram lerret bør ha am iriserende utseende til it.The skinn bør lukte som skinn ikke plast. Du kan se en naturlig mønster i skinn også.

På billige fakes skinn har ofte en rutete ser ut som en perfekt plassert mønster fordi menneskeskapt! Ekte skinn har en inkonsekvent utseende og du kan liksom se hullene der hårene var i huden på dyret det kom ut av. Jeg håper det er fornuftig for deg, og jeg gjorde ikke bare forvirre you.The hardware bør være riktig farge. Visste posen kommer med lys gull eller sølv hardware? Det ble gjort med forskjellige farger for de skiftende årstidene? Altfor skinnende maskinvare kan være et tydelig tegn på en forfalskning. Som når du ser billig smykker som er skinnende og ser billig.

Kontorist måte som en pose er sydd er veldig viktig. Sømmene skal være rett uten feil som overlappende sting eller skjeve sømmer. Noen ganger posene har si brun stitching en sesong så hvit kontrastsøm neste sesong. Dine håndtak skal være sydd på posen ikke limt. Ting som pigger bør gå gjennom håndtakene da lerret og fra innsiden kan du føle hvor det har vært secured.The nyere Gucci vesker har GUCCI innskrevet på undersiden av glidelåser. Noen ganger er det en Gucci forlaget på skinn glidelås trekker for eksempel noen av Abbey samlingen har forlaget.

Dine lær håndtak skal vikle rundt hardware og syes å holde together.The serie tag dette er viktig. Det må ha en eller det er definitivt en bløff! Serie tag bør lese GUCCI laget i Italia med en copyright symbolet ove

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.