*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

New Years Trender i indisk Menswear

Indian mote har utviklet seg betydelig i løpet av årene. Erstwhile indianerne brukte stoff å bare dekke sine nakne kropper. I dag står det som et uttrykk for de personlighet. Mote betyr det man er komfortabel i. Fra bell bottoms til rette passer, fra knappet skjorter til bart utseende, har mote for indiske menn slått mange hjørner. Dagens menn ikke bære det pryder sin garderobe, men det som tiltrekker deres øyne. Du kan velge mellom saree, salwar kameez, lehnga cholis, etc. for women.In menns slitasje kan du sjekke ut noen flotte nyttårs trender.

Den indiske klær og indisk mote markedet har gradvis velkommen til nye trender for å feire nyttår med kurta, som var på ett tidspunkt, er klær av rurale menn finne aksept blant sine urbane motstykke også som denne moten kunnskapsbase vokser. Brodert, er lyse fargede kurtas blir populær blant unge og middelaldrende alike. De har lyst å teaming det opp med godt utstyrt jeans for en behagelig utseende, og du kan sjekke ut disse kule stiler på utsavdirect.com.At utsavdirect.com kan du også se noen skinnende silke kurta samt silke khadi kurtas som er på moten.

Dette ser stilig på formelle anledninger også. Ulike kutt og stiler, også, råder grunnen. Du kan sjekke ut barna bære delen også sammen med kjoler for kvinner som saree, salwar kameez og lehnga cholis. Jakker og jeans er en annen populær trend i herreklær klær. Dette kombinerer komfort med stil. Fasjonable og trendy jakker er svært populære blant menn rundt de year.For kvinner Valget strekker seg til smykker også i den indiske klær og India motemarkedet. Skinnjakker har vært en kjepphest med menn, spesielt for en fest look. Så er blazer jakker.

De fungerer godt for en formell så vel som en casual look. De nyeste trendene, er imidlertid av midje lengde singel bryst jakker. Svart, beige og grått er populære farger. Menn kan bli sett iført bare midje strøk som et stiluttrykk. I partiet krets, har dette blitt en populær trend.Accessories blir stadig mer populært blant indiske menn også. Belter med store spenner og sko av ulike former er på moten. Også har smykker kvinnes beste venn nå blitt menns favoritt også. Ringer, armbånd, små øredobber og smykker klokker er raskt økende popularitet.

Indiske menn synes å ha kommet en full sirkel i indisk mote og indiske klær. I gamle dager, konger og den velstående klassen hadde på seg juveler å flaunt deres posisjon i samfunnet. Dagens metro seksuelle menn for fancy smykker som en stil statement.Indian herreklær i de nye årene

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.