*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Vet alt om Mens Formell Wear

There er en misforståelse blant menn at de skulle leie en smoking i stedet for å kjøpe en som svært få menn faktisk eier en. Kjøpe en smoking høres kanskje dyrt, men å leie en smoking for ca tre ganger summer opp til de faktiske kostnadene for en splitter ny dress. Kjøpet av en smoking er en verdig forslag som det kan brukes når som helst uten å måtte leie en for hver occasion.rnrnBuying din egen tux er alltid en god følelse. Du vil alltid føle seg lykkelig for å bruke den som den hygieniske del er tatt vare på.

Du kan endre sitt utseende som passer til de nyeste trender ved accessorizing it.rnrnA enkel svart smoking er langt den vanligste og akseptert form for smoking. Det finnes ulike typer eller stiler av knappen mønstre eller lapels. Enkeltspent med en knapp og dobbeltspent med to knapper er den vanligste og enkleste. Men, i disse dager, er opptil fire knapper tilbys i både single og double-breasted drakter med designere som Calvin Klein, Fiorelli, Perry Ellis og Tommy Hilfiger for ekstra stil kvotient.

Bukser burde være uten mansjett på bunnen og laget for å ha en silke eller nylon strimmel ned på siden. rnrnIt er alltid regnet som det beste alternativet å velge smoking først og deretter prøve å eksperimentere med et bredt spekter av tuxedo formelle antrekk. Men, så langt som tilbehør er bekymret, mange kan bli funnet som vester, cummerbunds, bow-bånd, osv rnrnIt er alltid betraktet som en bedre mulighet til å gå inn for lettere klær. Så, alltid velge en dress av moderne design, som er laget av et lett materiale.

Mange eldre tuxedos er vanligvis vanskelig å håndtere og forholde seg til i løpet av formelle saker, som de er laget av tyngre materiale. Alltid huske på at du vil være iført smoking hele natten lang, og kan muligens gjøre en liten bit av dans også. Så, jo lettere blir det better.rnAlways prøve å holde seg til det grunnleggende. Ikke gå inn for en smoking som ikke er svart eller mørk blå, selv om de synes å være spennende. Svart og mørkeblått er de to vanlige og vanlige farger som kan brukes på enhver anledning.

Vær også oppmerksom på at du alltid vil skille seg ut i mengden hvis du velger å gå for en annen farge, for eksempel en hvit tuxedo.rnrnLearn å koordinere. Din jakke må kompletteres av buksene som du velger å bære. Velg bukser som har striper hvis du har tenkt på seg en jakke med tailcoats. Bukser med en enkelt stripe bør gjøres for å justere med alle andre jakker. rnrnBe sikker på at du vet hva slags jakke du kjøper. En cummerbund e

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.