*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Skreddersydde skjorter A Perfect Fit For Everyone

The viktigste med en skreddersydd skjorte er målingene som skjorten vil bli gjort. Det er ni målinger som kreves for en perfekt passform. Målinger bør tas på hals, bryst, mage, sete, skuldre, arm, rygg og to håndledd. Hvis brystet størrelse er under 38 en god kvote på brystet er 5; for større bryststørrelser, kan godtgjørelsen være opp til 8. mansjetter på skjorta bør hvile nesten i begynnelsen av tommelen felles når løsnet slik at armen kan flyttes freely.The neste trinnet er å velge stoff og utforming av skjorten.

Når du velger en skreddersydd skjorte, et stort utvalg av stoff valg er tilgjengelig, men de mest egnede stoffer er bomull og lin. Dette er både naturlig forekommende stoffer, og som et resultat har god komfort. Bomull er mest egnet for formelle skjorter, mens linen er fortsatt en favoritt for mindre formelle sommerskjorter og det forblir kjølig å ta på selv i varmt weather.There vil være et godt utvalg av krager å velge mellom. Disse spenner fra det hverdagslige (Classic) collars til mer eksotiske bandet krage og vinge krage.

Band krage gir skjorten en mer avslappet look, mens vinge krage er vanligvis bare brukes for svært formelle anledninger, som bryllup og middag parties.The mansjetter valgt vil også betegne formalitet av skjorten. Enkelt mansjetter (kalt fat mansjetter i noen regioner), vil gi en mer avslappet stemning, mens doble mansjetter (franske mansjetter), som er festet med mansjettknapper er mer egnet for formell shirts.There er også mange sekundære stil alternativer å velge mellom .

Halene på skjorta vil være tilgjengelig i en rekke mønstre, fra de mest tradisjonelle haler og kile til en flat hem med sidesplitt for bruk i uformelle skjorter. En rekke knapper som perlemor kan være tilgjengelig, samt muligheten til å virkelig tilpasse din skjorte ved at dine initialer brodert på it.Pure naturlige stoffer vil gi de beste resultatene, og bomull er generelt akseptert som den klassiske skjorte stoff , er lys, luftig og kjølig i varmt vær.

Bomull skjorte stoff kommer i et stort utvalg av kvaliteter satse på en god to fold bomull med et garn telle på minst 100 for et mykt stoff med en flott glans. Single bomull er tilgjengelig til en lavere pris, men er mer utsatt for pilling. Lin skjorter er også et godt alternativ for sommersesongen som de forblir ekstremt kjølig på varme sommeren afternoons.Now at skreddersydde skjorter er så rimelig, alle kan få sjansen til å eie en skjorte designet personlig for dem.

For mer informasjon om menns skj

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.