*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Mulberry Abigail I Suede Croc Med Giant Hardware

Vi vet alle Mulberrys typisk styling er undervurdert ennå chic, men denne sesongen er det presenterer noe av cutting edge. La oss ta en titt på Abigail linje. De er i buttery mykt semsket skinn med krokodillen shell mønstre som gir en eksotisk og luksuriøst preg. Fronten oversized gull tone maskinvare er virkelig uvanlig sett på Mulberry vesker. Bortsett fra utsiden, kan du forvente alt av Mulberry: stor, funksjonell og allsidig. Du kan definitivt regne med denne vesken til å fullføre noen ensemble sesong etter season.

Mulberry høst /vinter 2009 kolleksjonen lanserte også poser med Mulberrys konstant stil. Daria, Bayswater og Mitzy er alle i saftig lær med enkle og rene linjer. Daria linje er en av Mulberrys klassiske verker. Den har en slank form med et stort metall logo plakk på forsiden. Som mange Mulberry håndvesker av klassisk design med flere stilarter, er Daria tilgjengelig i skulderveske, hobo, veske og clutch. Fargealternativer omfatter svart, rød, fersken-rosa, mus grå og brent oransje.

Baywater clutch og øst /vest er fornyet i forførende farger og materialer som svart rød eller fersken-rosa glanset kalv hud, patent leopard skinn og svane matt pusseskinn huden. Mitzy Tote enkelt gjøres om fra en moderne, slouchy tote bag med kort lær håndtak til en super feminin messenger stil bag med glidelås. Dette tote er det beste valget i denne sesongen og vil hjelpe å lage en edgy personlige stil. Hovedstrømmen av nyeste Mulberry vesker er moderne og anstendig, og vi er glad for å se fancy Abigail collection.

The dimensjonert Abigail skulderveske er laget av semsket skinn med krokodillen print. Det har fram hund klippet festene, metall rimmed maljer og oval logo plakk. Den justerbare skulderstropp er funksjonell for toting rundt armene eller bære over skulderen. Fôret med grosgrain, interiør tilbud zip og slip lommer. Abigail linje er også tilgjengelig i øst-vest shopper og clutch. Øst-vest Abigail shopper er en smart versjon som er kortere og bredere enn skulderveske. Den overdimensjonerte Abigail clutch er et elegant tilbehør for kvelden.

Her er flere elskelige farger du kan velge mellom: Rouge Noir, Coral, sjokolade, og Violet. Abigail skulderveske og øst-vest stiler er perfekt for arbeid eller for vocations.Unlike annen Mulberry bag, er Abigail samling glamorøse og super chic. Eurohandbag og stylishpick levere et stort antall Mulberry poser som er veldig stilig og funksjonelt på samme tid, og vil sikkert perfeksjonere din stil.

Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.