*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Leie brudekjole Bli Populær

Når du forbereder en stor gang-in-a-lifetime hendelse som bryllup, vil du mest sannsynlig boken en spesiell plassering for det; noen av dere kan også leie en limo eller gå ut med en hest og vogn for transport. Men hvis du er seriøs om trimming bryllupet ditt budsjett, kan du alltid se inn flere familieeide arenaer for mottak, eller style din egen bil for anledningen. Utover det, kan du også spare noen kroner ved å leie alt annet for ditt arrangement. Fra de vanlige brudgom og menns tuxes, kan du gå videre ved å leie kjole samt hele brude partys antrekk.

Å legge den siste finpussen, kan kvinnene logge av smykker også, bare for den ene gangen. Og ikke glem bryllupskake? Det er ingen tvil om at din brudekjole vil være en av de dyreste elementene i bryllupet ditt. Faktisk kan du spare en formue hvis du skal leie brudekjole. Å leie en kappe vurderes også som miljøvennlig. Men å leie en brudekjole er ikke det samme som å kjøpe en ny fordi du må returnere den etter bryllupet. For å unngå unødvendige argumenter med bryllups butikk eller brudekjole butikk, bør du huske på følgende punkter i mind.

Reasons ikke å leie ut din kjole Vanlige argumenter mot å leie en brudekjole inkluderer det faktum at det er ikke din, har noen andre allerede tilbrakte sine spesielle dagen i den. Mens det er sant, hva med brudgommen og hans groomsmen? De fleste av de mannlige deltakerne i et bryllup vil leie sine dresser i stedet for å kjøpe dem. Hvis det er bra for guttene, må det være bra for jentene også! Som en leid dress, vil leid brudekjole har vært grundig renses og skal være i god stand. Det er ingenting å være redd for når det gjelder renslighet.

Andre bruder ta en sentimental argument - kjolen vil være en spesiell påminnelse om bryllupet ditt dagen, og du kan en dag være i stand til å gi det til datteren din. Den sannsynlige scenariet er at moter vil ha flyttet på etter den tid din datter gifter seg, og hun kanskje ikke ønsker å bære kjolen din. Som for minner, hva om det dyrt fotograf du har bestilt? Renting vil spare deg for penger Forskjellen i pris mellom å leie en brudekjole og kjøpe din egen (eller å ha en gjort for deg) kan være svimlende.

Konservativt, kan en designer brudekjole sette deg tilbake $ 2500, mens leie en brudekjole kan koste deg mindre enn $ 250. Forskjellen kan brukes til å sette mot en mer ekstravagant bryllupsreise, eller mot et hus innskudd.


Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.