*   >> Lese Utdanning Artikler >> style >> clothing style

Om De Airwalk Og Airwalk Skate Shoes

Airwalk skate sko Airwalk skate sko spesialister på brettsport og er høyt verdsatt for det. Bill Mann og George Yohn etablerte Airwalk i 1986. I løpet av denne tiden de jobbet på skate skjorter, boards, og andre produkter og sponset mange profesjonelle skatere som Tony Hawk og Jason Lee. Like etter Mann øde selskapet og forlot det med Yohn å ta vare på det var det besluttet å gå mainstream, men ikke mange som ikke liker den ideen og var tvilsom om design.

I 2004 gikk de tilbake til handling og en sport siden det var mer av styrke og brakt opp siste design for å prøve og se hva folk ønsker de har kjøpt mange forskjellige selskaper og vokste stand til å gjøre flere ting, men de bestemte seg for å feste med ungdom brettsport . Nå har de vokst over hele verden bidrar tonn unge skatere får den komforten de trenger og moroa de ønsker. I dag er de bærer uformelle og sport sko fra sandaler til spesialdesignede terrengsykling sko. De bærer også ting som t-skjorter, svette skjorter og annet tilbehør til en hverdag person.

Airwalk skate sko er veldig komfortabel med en myk inni, men langvarig og pålitelig du ville være glad for å bruke pengene på dette verdt produktet og selv det andre tilbehøret ville være verdt det. De tilbyr den komforten du ønsker i hverdagen, og du kan selv finne noen som tilbyr den støtten du trenger for treningen din gå eller løpe rutiner. For en mer underholdende trening kan du bruke Airwalk skate sko å skate nedover veien, vil du finne at tids flys og du fortsatt ser ut som du er i god shape.Even Europa er rushing for fin følelse av denne awesome fottøy.

De finnes i mange Payless og forskjellige modeller i verden. Som de en gang var disse overlevende er blomstrende igjen. Når du ser på folks sko kan du alltid finne flere som er gliding eller vandre i utrolig komfortabel Airwalk skate shoes.When du bestemmer deg for å kjøpe Airwalk skate sko du ønsker å være sikker på at de passer. Husk at hvis du faktisk gå til butikken du trenger for å prøve dem på, fordi selv om det er din størrelse i en stil av sko, er det ikke bety at det er for de Airwalk skate sko.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe på nettet og få dem levert til huset ditt, må du se og finne hva deres retur og handelspolitikk er på skoene. Hvis de ikke tillater det så er de sannsynligvis ikke et godt sted å kjøpe fra, fordi du vil bli sittende fast med hva du kjøper om de passer komfortabelt eller ikke. Hvis de tillater det, er det et bra sted å kjøpe fra. Dette betyr at du kan la dem

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.