*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> internet

Bruke kredittkort på nettet

E-handel har raskt blitt den mest lønnsomme markedsføringskonsept gjennom tidene. Teknologi kombinert med handel har brakt på all ny verden av shoppingmuligheter som har revolusjonert måten kjøpmenn selge sine tjenester og produkter.

Borte er de dagene av å måtte sjekke været, pakke opp barna, og blir tvunget å tilbringe timer reiser opp og ned på veiene for å stoppe på flere destinasjoner å få alle tingene på listen din.

Borte er de dagene av å måtte stå klar, slå av lysene, sjekk komfyren, sjekk krølltang, slå av alle apparater, la et notat for din ektefelle og gjøre om hundre andre ting før avreise for hele dagen shopping.

I dag, i løpet av noen minutter, kan du handle på flere kjøpmenn uten kostnaden av gass bare sitter i pyjamas på datamaskinen.

Hvordan er dette mulig? Kredittkort gjøre det mulig. Virtuelle shopping krever at du skriver i ditt kredittkort nummer, exp.

Dato, og noen ganger en spesiell kode på baksiden for å behandle betaling for varer og tjenester kjøpt, pluss eventuelle frakt og håndtering kostnader.

Likevel, bekvemmeligheten av online shopping som gjør at frakt rett på døren kan komme på en risiko. Det er programvare der ute for å hindre hackere og spysters fra å få all viktig informasjon kredittkort og andre vitale data, det kalles anti-spyware. Hvis du ikke bruker den, så kan du kjøre den farlige risikoen for falske folk stjeler mer enn e-posten din, inkludert alle dine personlige opplysninger som er skrevet på nettet.


Uansett hvilken risiko, online shopping har blitt den raskeste, enkleste og mest effektive måten for millioner av mennesker over hele verden til å kjøpe varer, tjenester og betale regninger fra luksusen av sitt eget hjem, arbeid, kontor eller Wi-Fi kafé hvor de ønsker å handle. Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.