*   >> Lese Utdanning Artikler >> tech >> web marketing

10 måter å få flere besøkende til din blogg eller Articles


Blogging er blant de mer populære måtene å lage en online tilstedeværelse enten for personlig eller for forretningsformål. Du kan bygge en blogg fra gratis blogg hosting nettsteder og begynne å legge inn innhold umiddelbart. Men bortsett fra å ha innhold, trenger bloggen din også leserne til å være effektive. Her er ti ting du kan Töbring i trafikken til bloggen din i for at den skal overleve.

Husk at å opprettholde en blogg er lik kjører en bedrift nettsted. Med mindre du har viljen til å investere tid og alvorlige krefter du vil ikke se noen suksess i blogging.


Dette betyr ikke at bloggere som sviktet var ikke alvorlig om blogging. De fleste nye bloggere ikke er forberedt for oppgaven som går til å produsere en vellykket blogg. Bare å sette opp en blogg betyr ikke at besøkende vil automatisk kommer til å se den. Du trenger for å forfølge publikum og gi dem en grunn til å lese videre og følge deg.

1. Nytt innhold - ingen ønsker å besøke en blogg jevnlig bare for å finne de samme innleggene. Alltid oppdatere bloggen din ved å sette inn nytt innhold minst to ganger per uke.

Du kan også skrive flere innlegg på forhånd, men laste dem opp på planlagte intervaller.

2. Artikkel Marketing - nisje eller emne du har valgt for bloggen din skal være en som du finner interessant. Hvis det interesserer deg, så du vil tildele mer tid på å gjøre det. Stoff innhold som du også kan sende til artikkel kataloger eller artikkelen publisering nettsteder. Bruke ressursen boksen eller utgiveren din profil for å fremme bloggen din slik at leserne enkelt kan følge dine gjerninger.

3.

Sosiale nettverk - Bli medlem av Facebook, Twitter, MySpace, Ning, Squidoo, eller dusinvis av andre nettsteder for å opprette og utvide dine forbindelser. På denne måten kan du bli med grupper av mennesker som deler samme interesser med deg.

4. Viral Marketing - bruke ulike virkemidler for å spre ordet om bloggen din. Du kan sende e-post eller rett og slett snakke med venner, slektninger og andre mennesker. Når du dele ut visittkort eller flygeblad, har bloggadressen trykket på dem.

5.

Bruk RSS-feeder - RSS betyr Dette er hvordan leserne kan abonnere på nye innlegg eller "feeds" ved å motta e-postoppdateringer når nytt innhold er lagt ut "Really Simple Syndication".. Det er en enkel måte for dem å følge bloggen din.

6. Send Log til søkemotorer - ved å gjøre dette, kan du bloggen din til å bli rangert. Google, Yahoo

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,https://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.