*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Hvordan velge et universitet Properly

Sett opp kriterier
Det første trinnet i å velge din universitet, må du liste ned dine kriterier. Finn et stykke papir og skrive ned de faktorene du synes er viktig. I utdanning, vil du sannsynligvis til å liste ned faktorer som kvaliteten på forelesere, geografisk plassering av universitetet og kostnadene involvert. Viss universitet har også spesialisert seg i områder av studier som virksomheten eller medisin, derfor bør du skrive ned ditt område av interesse.

Survey Universitetet
Søk etter informasjon om universitetet du synes passer best til dine kriterier. Bruk internett eller besøke universitetet personlig. Noen universiteter holdt åpne dager spesielt i perioden når high school-studenter er uteksaminert. Samle så mye bevis som mulig og besøke så mange universiteter som mulig. Deretter sitte ned og skrive fordeler og ulemper ved hvert universitet.


Sammenlign alternativene
Sammenlign universitetene. Du ønsker kanskje å gi visse kvaliteter en høyere rating. Kvaliteten på foreleser og skolepenger er ofte viktige faktorer og er gitt mer vekt. Legg opp alle fordelene ved å gi hver fordel tallverdier. Hvis du vil, kan du gi ulempene en negativ verdi. Når du er ferdig, velger du med det høyeste punktet på universitetet.

Overtale foreldre
Selvfølgelig vil Universitetet i ditt valg være best når det gjelder kvalitet. Men de er ofte svært kostbare i tillegg. Derfor bør du utarbeide en liste over grunn til å overbevise foreldrene dine til å støtte deg økonomisk med skolepenger. Et punkt å huske er at deltidsarbeid som en universitetsstudent er veldig ubehagelig og vanskelig. Dessuten trenger du ikke vil gå glipp av den beste delen av hele livet fungerer, gjør du? Anmeldelser

Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.