*   >> Lese Utdanning Artikler >> education >> college and university

Dental finer på en Budget

As av dette skrives, har Kongressen vedtok 700 milliard dollar kausjon ut pakken på Wall Street. Dette året har vært tøft for alle, og selv om vi er på utkikk etter måter å spare penger, vi trenger fortsatt å leve! I denne dagen og alder, er flere og flere mennesker ønsker å bruke mindre penger på sine biler, boliger, og selvfølgelig medisinske nødvendigheter. Som sådan, har de vært mer grundig i å gjennomføre forskning før beskytningen ut noen penger en noe.
Mens slik nitid forskning anbefales for nesten alle investeringer, er det svært viktig at slik forskning utføres før du går til en kosmetisk tannlege for dental veneers. Som mange av oss vet, kan skallfasetter være noe som gjør underverker for din selvfølelse og utseende, men kan være en kostbar investment.Before sette en fot inn i en kosmetisk tannlege kontor, bør du virkelig tenke over hva det er du ønsker. Når du går i, hjelper det å vite hva du ønsker å korrigere. Mange tannleger vil prøve å lure deg til å kjøpe mer enn det du faktisk trenger.
Dette høres kanskje rart ut, som en tannlege er en bil salg mann, men for ting som kosmetisk tannbehandling, kan mer en tannlege få deg til å melde deg på, jo mer han gjør. I tilfelle av finer, vil de mest sannsynlig prøve å overbevise deg til å få porselen skallfasetter - den dyreste finer tilgjengelige på market.Common tannproblemer inkludert tann chips eller hull ikke krever bruk av porselen skallfasetter å bli løst. Mange ganger, kan dette gjøres med noen patching og porselen fyllinger.
Mens porselen veneers sikkert høres lukrativt, bør de brukes til å maskere andre, mer betydelige kosmetiske tannproblemer. En enkel og billig kompositt harpiks finér kan gjøre deg tennene ser millioner av ganger bedre til en redusert pris. Videre kompositt veneers krever bare én tannlege besøk for å bli installert (som de krever ingen lab vent). Hvis du ikke er kjent med en sammensatt finér, er det nesten det samme som en porselen finer, bortsett fra at de er laget med en annen, mer økonomisk material.
If din tannlege problemet krever at du får porselen veneers, ikke la deg lure til å få flere av tennene dine gjort for en skikkelig blanding. Noen ganger vil en tannlege fortelle deg at fargen blandingen er for vanskelig å matche, og dermed trenger et komplett sett av finer, når noen ville ha fungert. En god kosmetisk tannlege kan sørge for at dental veneers matche den eksisterende fargen på tennene. Hvis tannlegen ikke kan gjøre det, bør du se elsewhere.
In konklusjon, vill

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Lese Utdanning Artikler,http://utdanning.nmjjxx.com All rights reserved.